آقای نماینده مجلس چه زود دست بزن پیدا کردی...!

فعالیت و اظهارنظر چهره‌های سیاسی در خصوص اتفاقات جاری کشور را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بسته سیاسی به ارائه گزیده اخبار منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته می‌پردازد:

پیرهادی: به دنبال راندن سیاسیون از کرسی‌های مدیریت شهری هستیم

محسن پیرهادی، نماینده مردم تهران در مجلس درباره طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها گفت: در کمیسیون شوراها و امور داخلی دو طرح مرتبط با شوراهای اسلامی شهر و روستا مطرح است؛ یکی طرح جامع مدیریت شهری و دیگری طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور است.

وی افزود: در طرح جامع مدیریت شهری که بررسی جزئیات آن در کمیسیون به اتمام رسیده و برای هم نظری و بررسی بیشتر به مرکز پژوهش‌ها مجلس ارجاع شده است، سیاست زدایی از عرصه مدیریت شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و تأمین حقوق شهروندی آنها، تقویت نهاد شوراهای اسلامی شهر و روستا، اصلاح قانون انتخابات شوراها، توسعه متوازن و عدالت‌محور روستاها، تحقق مدیریت یکپارچه شهری و تفکیک وظایف ملی و محلی در سطح شهرها و روستاها از جمله اهدافی است که دنبال می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: این اهداف به صورت ویژه در فراکسیون شوراها و مدیریت شهری تعیین شده‌اند و در مباحث تخصصی مدیریت شهری در لوای طرح‌های مطرح در مجلس شورای اسلامی بکار گرفته خواهند شد. به عقیده من و بر اساس تجربه مدیریتی که در حوزه شهری داشته‌ام عامل عمده مسائل شهری کمرنگ شدن نقش مردم در امور و مدیریت شهری است.

پیرهادی تاکید کرد: مردمی کردن مدیریت شهری مهمترین و مؤثرترین گامی است که در مجلس و به صورت متمرکز در فراکسیون مدیریت شهری به دنبال آن هستیم. در همین راستا هم بازگرداندن مردم به عرصه مدیریت شهری و واگذاری امور شهری به آنها، راندن سیاسیون از کرسی‌های مدیریت شهری و رو آوردن به سمت متخصصان شهری در این حوزه را در دستور کار داریم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اساسی‌ترین کاری که در این زمینه می‌توان انجام داد تفکیک زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاست چرا که باید زمان انتخابات ریاست جمهوری که سیاسی و ملی هست با انتخابات شوراها که غیرسیاسی و محلی هست فاصله داشته باشد.

این عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه هدف از برگزاری انتخاباتی مانند انتخابات شوراها، صرفاً تعیین منتخبان نیست گفت: در واقع هدف از برگزاری انتخابات شوراها ایجاد فضا و بستری برای تنظیم اولویت‌ها، هدایت سیاست گذاری‌ها به سمت موضوع و افزایش سطح نشاط و مشارکت محلی در تمام شهرها و روستاهای کشور است که در سال‌های اخیر، چندان محقق نشده است چرا که همزمانی این انتخابات با انتخابات ریاست جمهوری ناخواسته سایه رقابت‌های سیاسی را بر سر این انتخابات هم کشانده است.

پیرهادی اضافه کرد: از آنجا که میزان کارآمدی یا ناکارآمدی یک نهاد، متوجه به نحوه انتخاب و تعیین ارکان آن است و از انتخابی که طبق چارچوب‌های سیاسی صورت پذیرد، نمی‌توان چندان توقع داشت خروجی آن تخصصی و به دور از نگاه سیاسی باشد.

وی همچنین تاکید کرد: در کنار مردمی کردن مدیریت شهری و سیاست زدایی از عرصه مدیریت شهری، واگذاری امور محلی به مدیران شهری و روستایی، تفکیک امور محلی از امور ملی و گام برداشتن به سوی مدیریتی هماهنگ و یکپارچه شهری و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و تأمین حقوق شهروندی آنها و توسعه متوازن و پایدار موارد و اهداف دیگری است که در لوای طرح جامع مدیریت شهری برای نیل به آنها در تلاش هستیم.

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات شوراها هم همانطور که از نامش برمی‌آید یعنی اصلاحیه‌ای بر قانون انتخابات شوراهاست که مصوب ۱۳۷۵ است که شامل دو دسته تغییر در طرح مصوب ۱۳۷۵ و تبصره الحاقی ۱۳۹۶ است. دسته اول تغییرات جزئی و شکلی است که هر قانون در طی زمان و در فرآیند تکمیل و تصحیح پیدا می‌کند، اما دسته دوم تغییراتی است که اصلاح جدی‌تری محسوب می‌شود و شامل موادی در جهت بهبود فرآیند ثبت نام و همچنین دقیق‌تر شدن و نظام‌مند شدن ساز و کار تأیید صلاحیت است.

پیرهادی همچنین تصریح کرد: در طرح پیشنهادی که البته باید به رأی نمایندگان گذاشته شود و سیر قانونی را طی کند، دایره هیأت مرکزی نظارت گسترده‌تر شده و غیر از پنج نماینده مجلس که پیش از این بود، یک قاضی به انتخاب رئیس دستگاه قضا و یک حقوقدان اضافه شده است که تغییر قابل ملاحظه‌ای در مسیر پخته شدن و دقت نظر حقوقی در جهت جلوگیری از تضییع احتمالی حقوق داوطلبان انتخابات شوراهاست.

وی در پایان گفت: هیأت عالی نظارت در استان‌ها نیز با حضور سه نماینده و دو نفر غیر نماینده در تمام استان‌ها تشکیل می‌شود. علاوه بر این بر اساس اصلاحات جدید، داوطلبان این حق را خواهند داشت که دلایل عدم تأیید صلاحیت خود را کتباً از هیأت‌های اجرایی مطالبه کنند. تغییرات دیگر عمدتاً در سازوکارها و نحوه تعامل هیأت‌های اجرایی و نظارت در سطوح ملی، استانی و محلی است.

توصیه رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به مردم درباره بازار بورس

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به وضعیت فعلی بازار بورس گفت: نگاه مردم به بورس بلندمدت باشد، وضعیت بازار سرمایه علی‌رغم تمامی اشکالاتی که در طول ایام اخیر از جمله عدم مدیریت صحیح، باز هم قابل بازگشت است. مردم در شرکت‌های بزرگ با PV کم سرمایه گذاری کنند و پرتفوی سرمایه گذاری به جای تک سهم تشکیل دهند.

وی افزود: عملکرد بازار سرمایه در شرایط جنگ، قبل و بعد از تحریم نشان داده که به طور متوسط نرخ بلندمدت آن ۲.۵ تا ۳ برابر نرخ بازه بدون ریسک است لذا مردم در شرایط فعلی آرامش خود را حفظ کنند و بدانند شرایط بازار سرمایه در بلندمدت حتماً به نفع کشور و مردم خواهد بود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات این کمیسیون برای بررسی وضعیت بازار بورس تصریح کرد: در جلسات برگزار شده محورهای مربوط به بخش‌های نظارتی بر بورس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. معتقدیم بخشی از شرایط فعلی بازار بورس به دلیل عدم نظارت و مدیریت‌های ضعیف بوده که باید اصلاح شود و اقدامات لازم دراین‌باره صورت گیرد. دولت باید برای جبران بخشی از اشکالاتی که در عرضه‌هایی همچون دارا دوم و پالایشی‌ها داشته، ورود کند.

شادمهر: با تشکیل یک کارگروه متخصص باید جلوی بحران بازار سرمایه گرفته شود

امانقلیچ شادمهر، نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس با اشاره به شرایط نابسامان بازار سرمایه اظهار کرد: خروج از شرایط کنونی بازار سرمایه از دغدغه‌های نمایندگان مجلس است، اعضای کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ نیز به این موضوع توجه دارند و نمایندگان تلاش می‌کنند که بورس از این وضعیت خارج شود، اخیراً هم شاهد تأکیدات رئیس مجلس نیز بودیم که وی بر خروج از این وضعیت تاکید دارد.

وی افزود: التهابی که اکنون در این بازار شاهد هستیم از سوی دولت ایجاد شده است، سال گذشته خیلی‌ها با وعده وعیدهایی که داده شد سرمایه خود را وارد این بازار کردند و متضرر شدند، این افت و خیزهای بازار سرمایه جامعه را دچار مشکل کرده است و بسیاری آسیب دیدند.

نماینده مردم گنبد کاووس ادامه داد: برون رفت از این شرایط نیازمند شکل‌گیری یک تیم متخصص است، برون رفت از این شرایط صرفاً نباید به دست دولت داده شود؛ چرا که این موضوع امری مهم و بحران آینده ما است؛ پس لازم است هرچه سریع‌تر جلوی این بحران گرفته شود.

شادمهر در پایان اضافه کرد: باید یک کارگروه مشترک تشکیل شود و متخصصین راه برون رفت از این مشکل را پیدا کنند، اگرچه مجلس نسبت به این مهم دغدغه مند است ولی قصد ندارد در این خصوص به صورت ویژه اظهار نظر کند تا مردم دچار آسیب شوند، در واقع مجلس در این خصوص با احتیاط گام بر می‌دارد تا بتواند برای رفع این موضوع اقدام مؤثری انجام بدهد.

دستور ویژه فرمانده ناجا برای پیگیری ضرب و شتم مأمور راهور توسط نماینده مجلس

سردار مهدی حاجیان، سخنگوی ناجا در واکنش به انتشار خبری مبنی بر سیلی زدن یکی از نمایندگان مجلس به مأمور وظیفه راهور در محدوده خط ویژه دروازه دولت پایتخت و بازتاب آن در فضای مجازی اظهار کرد: سردار حسین اشتری بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی ناجا صادر کرد.

وی با اشاره به اینکه صیانت از حقوق آحاد پرسنل ناجا از دستورات اکید فرمانده ناجا است، گفت: اعتقاد، باور و تاکید سردار اشتری همواره بر این است که سربازان وظیفه را نیز چون فرزندان خود بدانیم و در صیانت از شخصیت، کرامت انسانی و حق و حقوقشان لحظه‌ای دریغ و درنگ نکنیم. ایشان بارها به همه فرماندهان تاکید کرده است که این جوانان، امانتی در دستان ما هستند بنابراین اجازه نمی‌دهیم به ساحت مقدس سبزپوشان خدوم ناجا در هر جایگاه و مقامی توهین و تعدی شود.

سخنگوی ناجا تأکید کرد: در صورت احراز تقصیر نماینده مجلس، ناجا از حق کارکنان خود به جدیت دفاع خواهد کرد.

آقای نماینده مجلس چه زود دست بزن پیدا کردی…!

حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور در واکنش به سیلی زدن نماینده سبزوار به یک سرباز در توئیتی نوشت؛ چه زود دست بزن پیدا کرده اند.

در دیدار وزیر اطلاعات و رئیس شورایعالی جامعه مدرسین چه گذشت؟

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات با حضور در دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضرت آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس شورای عالی جامعه مدرسین دیدار و گفتگو کرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری در این دیدار ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی اظهار کرد: «ماه بهمن را که در حقیقت، بهار انقلاب است، به شما و همکارانتان تبریک عرض می‌کنم.»

وی به پیشرفت‌های روز افزون انقلاب اسلامی اشاره و ابراز کرد: دشمنان ما امید داشتند که این انقلاب در ماه‌ها و سال‌های اولیه با شکست مواجه شود اما به کوری چشم آنان ایران اسلامی روزبه‌روز پیشرفت می‌کند.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین خاطرنشان کرد: بخشی از این پیشرفت‌ها مرهون زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی و ایثارگرانه فرزندان انقلاب در وزارت اطلاعات است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه ضمن تقدیر از مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج) در حفظ و ارتقا امنیت کشور برای آنان آرزوی موفقیت کرد.

گفتنی است در ابتدای این دیدار وزیر اطلاعات با ابراز خشنودی از انتخاب آیت‌الله حسینی بوشهری به ریاست جامعه مدرسین، به بیان گزارشی از آخرین تحولات کشور و منطقه پرداخت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود علوی با اشاره به توطئه‌های دشمنان در ایجاد بی‌ثباتی و ناامن سازی کشور گزارشی از تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در خنثی‌سازی این توطئه‌ها ارائه کرد.

نماینده‌ای که به صورت سرباز سیلی زد در دولت احمدی نژاد چه سمتی داشت؟

علی اصغر عنابستانی، نماینده مجلس یازدهم که به واسطه درگیری با سرباز حامد اکبری (سرباز پلیس راهور) و حضور غیر قانونی وی در خط ویژه مشهور شده است.

وی پیش از ورود به مجلس در دولت‌های نهم و دهم پُست‌های مهمی چون فرمانداری، معاون استانداری، مدیرکل امور اجتماعی استانداری خراسان رضوی، استانداری چهار محال و ریاست ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در سال ۸۸ را در اختیار داشته است.

کد خبر 470397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.