حمایت از طرح‌های نیروگاه‌ خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: گسترش و حمایت از احداث نیروگاه های خورشیدی یکی از راهبردهای محوری شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در راستای کاهش تلفات و جبران افت ولتاژ شبکه برق است.

به‌گزارش ایمنا به نقل از وزارت نیرو، حاجی رضا تیموری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اظهار کرد: با تولید انرژی‌های پاک سالیانه میلیون‌ها مترمکعب سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده و از انتشار گازهای آلاینده جلوگیری می‌شود، همچنین علاوه بر مزایای پدافند غیرعامل در اشتغال‌زایی جوانان منطقه نیز تأثیر خواهد داشت.

وی با اشاره به شرایط کرونایی حاکم بر کشور و ارائه خدمات الکترونیکی از طریق اپلیکیشن برق من، سایت شرکت برق و تلفن ۱۲۱ بر لزوم استفاده هرچه بیشتر مشترکان و متقاضیان از خدمات مذکور و عدم مراجعه حضوری به مناطق برق تحت پوشش شرکت تاکید کرد و گفت: هم اکنون ۳۷ خدمت به صورت غیرحضوری به مشترکان ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: مبلغ ۱۴۹ میلیارد ریال به عنوان پاداش، برای مشترکان مذکور تخصیص داده شد که از این مبلغ ۱۱۴ میلیارد ریال سهم صنایع، ۱۷ میلیارد ریال سهم کشاورزان و ۱۸ میلیارد ریال هم سهم سایر مشترکان است و به حساب بستانکاری آنها منظور خواهد شد.

تیموری اضافه کرد: استفاده از مولدهای تولید برق توسط مشترکان دیماندی، قطع برق چاه‌های آب کشاورزی به مدت چهار ساعت در زمان اوج مصرف، عقد تفاهم نامه با مشترکان صنعتی و جابجایی بار مصرفی آنها به روزهای پنجشنبه و جمعه و همکاری شهرک‌های صنعتی در کاهش ساعات فعالیت خود به مدت چهار ساعت در طی دو روز در هفته در زمان‌های اوج بار، مؤثرترین طرح‌های انجام شده در راستای تأمین برق پایدار برای کلیه مشترکان در فصل تابستان بودند.

وی تصریح کرد: مدت زمان مورد نیاز برای مدیریت بار مشترکان و عبور از پیک بار تابستان فقط سه ماه در سال است، یعنی از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه که خوشبختانه با توجه به شرایط جوی این همکاری امسال از اواخر خردادماه تا ۱۴ مرداد ماه به طول انجامید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود برگزاری مانورهای جهادی را در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تأثیرگذار توصیف و خاطرنشان کرد: با رفع کانون‌های خطر و استاندارد سازی شبکه‌ها و ایمن سازی تأسیسات، ایمنی جان مشترکان تضمین می‌شود.

تیموری تصریح کرد: با اصلاح و بهینه سازی تأسیسات و تجهیزات شبکه‌ها ضمن تاب آور کردن آنها، قابلیت اطمینان شبکه‌ها افزایش می‌یابد، تعداد خاموشی‌ها کم می‌شود و در نهایت با تأمین و استمرار برق تحویلی رضایتمندی مشترکان افزایش می‌یابد.

وی افزود: تلفات ۱۸ درصدی برق شهرستان پاکدشت نزدیک به دو برابر تلفات انرژی کشور و ۱.۵ برابر میانگین تلفات انرژی صنعت برق استان است که باید در این خصوص توسط مسئولین و متولیان امر چاره اندیشی شود، زیرا با وجود ساخت و سازهای غیرمجاز و وجود موانع قانونی نمی‌توان انشعاب موقت واگذار کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران چالش اصلی برق استان را عدم تأمین منابع نقدینگی برای تحقق اهداف تبیین شده و اجرای پروژه‌های تعریف شده برشمرد و ادامه داد: در شهرستان پاکدشت ۹۳ درصد از بهای انرژی فروخته شده وصول شده، در صورتی که بایستی این میزان با دریافت قسمتی از بدهی معوقه مشترکان به عدد ۱۰۵ درصد برسد.

تیموری خاطرنشان کرد: که عدم پرداخت بهای انرژی مصرفی توسط برخی از مشترکان میزان مطالبات این شرکت از مشترکان را به عددی نزدیک به ۵۲۰ میلیارد تومان رسانده است که از این مبلغ بدهی، مشترکان بخش‌های خانگی ۱۱۱ میلیارد تومان، تجاری ۱۳۱ میلیارد تومان، عمومی و ادارات ۹۱ میلیارد تومان، کشاورزان با احتساب آب و آبفا ۱۴۳ میلیارد تومان و مشترکان صنعتی ۴۳ میلیارد تومان را به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر 463104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.