صدور مجوز برای ۱۱ مرکز گردشگری کشاورزی در پنج استان

مدیرکل دفتر همکاری‌ و توافق‌های گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از صدور مجوز گردشگری کشاورزی برای ۱۱ مرکز خبر داد و گفت: تاکنون استان آذربایجان شرقی با شش مجوز در صدر، استان یزد با دو مجوز در رتبه دوم و استان‌های اردبیل، گلستان و فارس هر کدام با یک مجوز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، لیلا اژدری گفت: دستورالعمل مجوز گردشگری کشاورزی که توسط وزیر به ۳۱ استان ابلاغ شده بود برای ورود به مرحله اجرا، خلأهایی داشت که اغلب آن‌ها با پیگیری‌های به عمل آمده برطرف شد، هم اکنون درخواست متقاضیان برای مجوز گردشگری کشاورزی در استان‌ها بررسی و مراحل صدور انجام می‌شود.

او در ادامه به عدم همکاری اداره‌های جهاد کشاورزی در برخی استان‌ها اشاره کرد و افزود: به زودی تفاهم‌نامه‌ای با وزارت جهاد کشاورزی به امضا می‌رسد، با این اتفاق و ابلاغ آن به استان‌ها همکاری لازم از سوی اداره‌های جهاد کشاورزی و اداره‌های استانی ما صورت می‌گیرد و صدور مجوزها سرعت پیدا خواهد. در این تفاهم‌نامه نقاط مشترک همکاری با وزارت جهاد کشاورزی در خصوص گردشگری کشاورزی مشخص شده است و پشتیبانی بالاتر از دستورالعمل ابلاغ شده قبلی، خواهد بود.

تشکیل کارگروه تخصصی برای نقشه راه توسعه طبیعت‌گردی

مدیرکل دفتر همکاری و توافق‌های گردشگری به آیین‌نامه توسعه طبیعت‌گردی اشاره کرد و ادامه داد: این آیین‌نامه مصوبه سال ۸۴ بود که مغفول ماند و پیگیری نشد. در حال حاضر این موضوع جزء اولویت‌های دفتر ما قرار گرفته است و برای پیش‌برد آن کارگروهی را با حضور انجمن علمی طبیعت‌گردی، فعالان، راهنمایان، آژانس‌ها و آموزشگاه‌های طبیعت‌گردی همچنین استادان برجسته دانشگاهی تشکیل داده‌ایم تا در این کارگروه دوازده نفره برای نقشه راه توسعه طبیعت‌گردی تبادل نظرهای لازم صورت گیرد و خروجی‌ها اجرایی شود.

او در خصوص فعالیت‌های انجام شده در این کارگروه بیان کرد: تا کنون یک جلسه برگزار شده است، به‌دلیل شیوع کرونا امکان برگزاری جلسه‌های بیشتر مهیا نبود. در صورت بهتر شدن شرایط و امکان برگزاری جلسات حضوری جمع‌بندی در این راستا انجام خواهد شد.

بررسی طرح اولیه شیوه‌نامه صدور مجوز گردشگری مراکز دریایی

اژدری آماده شدن طرح اولیه شیوه‌نامه صدور مجوز گردشگری مراکز دریایی را یکی دیگر از اقدامات اخیر این دفتر عنوان کرد و گفت: در کارگروه تخصصی که با حضور فعالان حوزه و سرمایه‌گذاران تشکیل شده این طرح اولیه در حال بررسی است. تشکیل و جلسه‌های این کارگروه نیز به صورت مجازی انجام شد، در صورت فراهم شدن شرایط بهتر جلسه‌ها حضوری برگزار خواهد شد و در این راستا به نتایج اجرایی خوبی خواهیم رسید.

کد خبر 461384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.