به گزارش ایمنا، انیسه وطن دوست، با اشاره به اینکه تغذیه مناسب از جمله روشهای حفظ سلامتی است و از این طریق میتوان از بروز بسیاری از بیماریهای عفونی پیشگیری و آن را مهار کرد، اظهار کرد: تأمین نیاز به مایعات، الکترولیتها، انرژی، پروتئین و ریزمغذیها جزو بهترین شیوه مقابله با بیماری کووید ۱۹ است و ارتقا و تقویت سیستم ایمنی نیز با رعایت تعادل، تنوع و استفاده از همه گروههای غذایی نیز از دیگر روشهای مقابله با ابتلای این بیماری است.
وی مصرف لبنیات کم چرب به ویژه پروبیوتیکها را در افراد مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ مؤثر دانست و بیان کرد: سیر، پیاز، زنجبیل تازه، زردچوبه و سیاه دانه جزو مواد غذایی افزایش دهنده توان سیستم ایمنی بدن است و مصرف روزانه آن توصیه میشود.
این مسئول تغذیه درباره اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن و مصرف نوشیدنیها، خاطرنشان کرد: مصرف نوشابهها و نوشیدنیهای شیرین به دلیل تضعیف سیستم ایمنی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
وطن دوست به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به مردم توصیه میشود در مصرف غذای بیرون از منزل و محیطهای نامطمئن از نظر بهداشتی و ایمنی دقت کنند و مصرف غذاهای پر پروتئین نظیر پوره گوشت و آبگوشت به ویژه در افرادی که کاهش اشتها و در شرایط نقاهت بیماری قرار دارند، مفید و مناسب است.
نظر شما