اعلام جزییات افزایش حقوق کارکنان شهرداری‌ها و شهرداران

رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به جزییات مصوبه هیات وزیران در زمینه افزایش حقوق کارکنان شهرداری‌ها و شهرداران، این مصوبه را نشان دهنده اهمیت کارآمدی مدیریت شهری برای دولت عنوان کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مهدی جمالی‌نژاد اظهار کرد: از آنجایی که نیروی انسانی در شهرداری‌ها عامل اصلی و تأثیرگذار در توسعه شهر، اداره مطلوب شهر، پاسخ به انتظارات مردم، تأمین درآمدهای پایدار محسوب می‌شود، لذا فراهم کردن افزایش بهره وری نیروی انسانی با توانمندسازی منابع انسانی و کارکنان موجود در شهرداری‌ها حائز اهمیت است و یکی از اولویت‌های اصلی حوزه کاری وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در سال‌های اخیر سعی و تلاش برای رفع مشکلات چندین ساله منابع انسانی شهرداری‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از موارد مهم و اساسی در این عرصه، ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها بود، افزود: با اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، افزایش‌هایی که برای حقوق و مزایای کارکنان دستگاه‌های دولتی از سال ۸۸ به بعد صورت پذیرفته، برای کارکنان شهرداری‌ها لحاظ نشده و آنها از این مزایا بهره مند نشده‌اند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور تصریح کرد: از این رو با پیگیری‌های مکرر وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در سال‌های ۹۷ و ۹۸ دو پیشنهاد اصلاح آئین نامه حقوق و مزایای شهرداران و اصلاح فوق العاده جذب و بهبود حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تقدیم دولت شد.

جمالی‌نژاد ادامه داد: دولت در تاریخ ۲۷ بهمن ماه سال ۹۸ با افزایش ۳۰ درصدی فوق العاده جذب شهرداران و کارکنان شهرداری‌ها موافقت کرد، اما با توجه به بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که با افزایش حقوق کارکنان دستگاه‌های دولتی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، شکاف میان حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها و دستگاه‌های دولتی مجدداً افزایش یافته است.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، در انتهای سال ۹۸ پیشنهادهای جدید مبنی بر افزایش فوق العاده جذب، برقراری فوق العاده خاص و افزایش فوق العاده بدی آب و هوا، محرومیت از تسهیلات زندگی و محل خدمت شهرداران و کارکنان شهرداری‌ها به سازمان امور اداری و استخدامی کشور منعکس و این موضوعات در جلسات مکرر کارشناسی و مدیریتی بررسی و سپس در شورای حقوق و دستمزد با اصلاحاتی به تأیید رسید.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: در مصوبه هیأت وزیران، سقف فوق العاده جذب مورد عمل کارکنان شهرداری‌های سراسر کشور و شهرداران، "به استثنای شهرداری تهران"، تعیین شده است و بر اساس آن سقف فوق العاده جذب شهرداران شهرداری‌های با درجات یک، دو و سه ۱۶۵ درصد و کارکنان این شهرداری‌ها ۱۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

جمالی‌نژاد افزود: سقف فوق‌العاده جذب شهرداران شهرداری‌های دارای درجه چهار ۱۷۰ درصد و کارکنان آن ۱۶۵ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه پنج ۱۷۵ درصد و کارکنان آن ۱۷۰ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه شش ۱۸۰ درصد و کارکنان آن ۱۷۵ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه هفت ۱۸۵ درصد و کارکنان آن ۱۸۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: همچنین سقف فوق العاده جذب شهرداران شهرداری‌های دارای درجه هشت ۱۹۰ درصد و کارکنان آن ۱۸۵ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه نه ۱۹۵ درصد و کارکنان آن ۱۹۰ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه ده ۲۰۰ درصد و کارکنان آن ۱۹۰ درصد، شهرداران شهرداری‌های دارای درجه یازده ۲۰۵ درصد و کارکنان آن ۱۹۵ درصد و شهرداران شهرداری‌های دارای درجه دوازده ۲۱۰ درصد و کارکنان آن ۱۹۵ درصد افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: سقف فوق‌العاده جذب رئیس اداره در تمامی شهرداری‌ها ۱۵۸ درصد، کارشناس در تمامی شهرداری‌ها ۱۴۸ درصد و سایر مشاغل در شهرداری‌ها ۱۲۸ درصد افزایش می‌یابد و سقف فوق العاده جذب مدیرکل و مدیران منطقه در شهرداری‌های دارای درجات هشت تا دوازده ۱۷۸ درصد و معاون مدیرکل و مدیریت‌ها در شهرداری‌های دارای درجات هفت تا دوازده ۱۶۸ درصد افزایش می‌یابد.

جمالی‌نژاد اظهار کرد: فوق العاده جذب مورد عمل کارکنان شهرداری تهران به میزان حداکثر ۳۰ درصد پس از اعمال افزایش موضوع تصویب نامه شماره ۱۵۱۳۳۹/ ت ۵۷۴۴۲ ه مورخ ۱۳۹۸.۱۱.۲۷ افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: مبنای محاسبه فوق العاده جذب شهرداران، موضوع بند (الف) ماده (۲) آئین نامه حقوق و مزایای شهرداران موضوع تصویب نامه شماره ۳۵۱/ ت ۱۱۱ ه مورخ ۱۳۷۰.۴.۱ با اصلاحات بعدی آن، از "حقوق مبنا و فوق العاده شغل" به "حقوق، فوق العاده شغل و تفاوت تطبیق حداقل حقوق" اصلاح می‌شود.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور اضافه کرد: به موجب مصوبه اخیر هیئت وزیران، برقراری فوق العاده خاص به کارکنان رسمی و پیمانی شهرداری‌ها و شهرداران، به استثنای شهرداری تهران، تا سقف ۲۰ درصد مجموع "حقوق و فوق العاده شغل و فوق العاده جذب" با تأیید وزیر کشور مجاز است.

جمالی‌نژاد خاطرنشان کرد: به موجب تبصره ماده فوق الذکر، کارکنان پیمانی که از فوق العاده مخصوص استفاده می‌کنند، مجاز هستند صرفاً از "افزایش فوق العاده جذب و فوق العاده خاص" موضوع این تصویب نامه یا "فوق العاده مخصوص" بر اساس ضوابط قبلی استفاده کنند و استفاده توأمان از افزایش‌های موضوع این تصویب نامه و فوق العاده مخصوص مجاز نیست.

وی افزود: فوق العاده‌های سه گانه موضوع بندهای (ب)، (پ) و (ت) ماده (۳۹) قانون استخدام کشوری موضوع تصویب نامه شماره ۷۱۱۳/ ت ۱۵۰۳۲ ه مورخ ۱۳۷۴.۶.۱۱ شامل فوق العاده بدی آب و هوا، محرومیت از تسهیلات زندگی و محل خدمت برای کارکنان شهرداری‌ها و شهرداران به میزان ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: به موجب مصوبه هیئت وزیران، اعتبار موردنیاز افزایش‌های موضوع این تصویب نامه از محل اعتبارات پیش بینی شده از محل منابع داخلی شهرداری‌های مربوط تأمین می‌شود.

کد خبر 442087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.