مزایا و معایب آموزش آنلاین موسیقی

یک مدرس موسیقی گفت: آموزش آنلاین موسیقی فرصتی است برای کسانی که در مناطق دورافتاده ساکن هستند یا برای رفت و آمد به کلاس‌های موسیقی مشکلاتی دارند و می‌توانند از گرایش مؤسسه‌های آموزش موسیقی به ارائه آموزش آنلاین نهایت استفاده را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، از ماه‌های اول شیوع ویروس کرونا در جهان، تمامی فعالیت‌ها و مشاغل و حتی آموزش به تعطیلی کشیده شدند، اما با مشخص شدن اینکه کرونا حالا حالاها قرار است در کنار بشر باشد مشاغل فعالیت خود را به گونه‌ای جدید از سر گرفتند. موسیقی و آموزش آن نیز مانند بسیاری از فعالیت‌های دیگر تمامی شدنی نیست و هیچ تعطیلی را متحمل نمی‌شود. چند ماهی می‌شود که بازار کلاس‌های آنلاین موسیقی داغ شده است. با توجه به اینکه آموزش موسیقی نیاز به استفاده صددرصدی از قدرت شنوایی و همچنین نگاه دقیق به حرکت عضلات دارد، باید دید چقدر این روش آموزشی کاربردی است.

حمیدرضا دیبازر، موسیقیدان و مدرس موسیقی در همین رابطه به خبرنگار ایمنا گفت: آموزش آنلاین موسیقی موضوع جدیدی نیست و سال‌هاست که در بسیاری از کشورهای دنیا به هنرجویان موسیقی از طریق ویدئوهای آموزشی و به صورت آنلاین آموزش داده می‌شود. حتی این امکان وجود دارد که شما پای تدریس هر استادی در هر گوشه جهان که علاقه داشته باشید بنشینید.

وی ادامه داد: با همه‌گیری ویروس کرونا بسیاری از مؤسسه‌های آموزش موسیقی در ایران راه چاره برای ادامه روند آموزش موسیقی را ارائه در بسترهای آنلاین دانستند و به سمت و سوی آن کشیده شدند.

دیبازر افزود: با این حال بعضی از موضوعات و مطالبی که در شاخه‌های مختلف موسیقی وجود دارد حتماً باید به صورت حضوری آموزش داده شود. دبیران کلاس‌های موسیقی اصرار دارند که آموزش موسیقی در شرایط کنونی در بخش عمده به صورت آنلاین و غیر حضوری و در موارد بسیار محدود به صورت حضوری برگزار شود.

آموزش آنلاین فرصتی برای هنرجویان موسیقی در مناطق محروم

این مدرس موسیقی تاکید کرد: آموزش آنلاین و حضوری دو روش متفاوت در جهت آموزش موسیقی هستند و هر کدام ویژگی‌های خود را دارند که نمی‌توان گفت که روشی بد و روش دیگر خوب است.

وی اظهار کرد: در شرایط بدی که در جامعه به علت شیوع ویروس کرونا ایجاد شده آموزش آنلاین موسیقی می‌تواند راه چاره‌ای برای ادامه روند آموزش موسیقی با کمترین احتمال ابتلای هنرجویان و اساتید موسیقی باشد.

دیبازر اضافه کرد: آموزش آنلاین موسیقی فرصتی است برای کسانی که در مناطق دورافتاده ساکن هستند یا برای رفت و آمد به کلاس‌های موسیقی مشکلاتی دارند و می‌توانند از شرایط ایجاد شده و گرایش مؤسسه‌های آموزش موسیقی به ارائه آموزش آنلاین نهایت استفاده را داشته باشند.

این موسیقی‌دان گفت: معلمانی که در حوزه فعالیت خود در موسیقی تخصص کافی داشته باشند حتی اگر آموزش به صورت آنلاین و بدون حضور هنرجو در محیط کلاس باشد هیچ‌گونه نقصی در کیفیت ارائه آموزش خود نخواهند داشت و آموزش به همان رویه قبل و در مواردی حتی بهتر از قبل اجرا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه بعضی از مؤسسه‌های آموزش موسیقی نه تنها نتوانسته‌اند از ظرفیت آموزش آنلاین موسیقی آنطور که باید و شاید استفاده کنند بلکه به علت نداشتن آمادگی کادر از لحاظ تخصصی جهت ارائه آموزش آنلاین موسیقی، فعالیت خود را به صورت کامل متوقف کردند و این اصلاً برای دنیا هنر و موسیقی مطلوب نیست.

کد خبر 438821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.