به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر علیرضا رفیعی پور در اولین نشست منطقه یک دفتر محیط زیست و سلامت غذا، بر اهمیت پیشبرد اهداف عالیه وزارت جهاد کشاورزی و وظایف و تکالیف دفتر محیط زیست و سلامت غذا تاکید کرد و افزود: واگذاری تصدیگری به تشکلها و زنجیرههای تولید و صنوف و ارائه اظهار نظر و راهکار و پیشنهاد از سوی آنها به مسئولان استانی و ستادی از نیازهای حوزه سلامت غذا است.
در این نشست که با حضور مسئولان منطقه یک دفتر محیط زیست و سلامت غذا از استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، زنجان و قزوین برگزار شد، گزارشی از اقدامات، مشکلات و پیشنهادات استانها ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است؛ در این نشست مصوباتی همچون تفویض اختیار به همکاران استانی با نظارت همکاران ستاد؛ برگزاری کمیتههای فنی و تخصصی استانی در مناطق شش گانه دفتر با حضور تشکلها و زنجیرههای تولید و مراکز علمی و تحقیقاتی و همکاران عرصه و ارسال نتایج، اطلاعات و راهکارهای حاصل از جلسات آنها به ستاد؛ همکاری با ادارات کل استاندارد و بخشهای مربوطه در مراحل مختلف آموزش مدیران کنترل کیفیت، صدور و تمدید پروانه حد مجاز آلایندهها در سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت جهاد کشاورزی و ارزیابی و اعلام مشکلات؛ پیگیری و احصای ظرفیت استان در خصوص طرح ارتقای سلامت، پیگیری زنجیره تولید تا مصرف گواهی شده؛ تهیه طرحها و انتقال به شورای برنامهریزی استان جهت اخذ اعتبارات و … به تصویب رسید.
نظر شما