شروع لیگ برتر والیبال از شهریور ماه

مقابله با شیوع و گسترش ویروس کووید ۱۹ و بیماری کرونا شرایط ویژه‌ای برای لیگ‌های ورزشی همچون لیگ برتر والیبال در سال ۹۹ ایجاد کرده است.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، بر اساس برنامه تدوین شده از سوی کمیته رویدادها و مسابقات فدراسیون والیبال، در صورت تأیید ستاد ملی مقابله با کرونا، سی و چهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران، از شهریورماه سال جاری آغاز می‌شود.

بر اساس این برنامه، ۳۱ خردادماه آخرین فرصت برای اعلام آمادگی باشگاه‌ها برای حضور در لیگ برتر سال ۹۹ و ۱۵ تیر ماه آخرین فرصت برای ارسال برگه تسویه‌حساب مالی با ورزشکاران، کادرفنی و فدراسیون والیبال است.

نباید فراموش کنیم که مقابله با شیوع و گسترش ویروس کووید ۱۹ و بیماری کرونا، شرایط ویژه‌ای برای لیگ‌های ورزشی همچون لیگ برتر والیبال در سال ۹۹ ایجاد کرده است که نیاز به همکاری بیش‌تر عوامل اجرایی، باشگاه‌ها و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی دارد.

کمیته رویدادها و مسابقات فدراسیون والیبال، در حال تدوین دستورالعملی برای برگزاری مسابقات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بر اساس بخشنامه ستاد ملی مقابله با کرونا است که پس از تدوین نهایی، به هیئت‌های استانی و باشگاه‌ها ابلاغ می‌شود.

* پنج راهکار مهم برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کووید ۱۹ در باشگاه‌ها

متخصصان پزشکی ورزشی، راهکارهای متعددی برای ادامه فعالیت باشگاه‌ها ورزشی و بدنسازی پیشنهاد می‌دهند که پنج راهکار اساسی، به شرح زیر است:

تمیز نگه داشتن وسایل: تمیز کردن کامل تمام تجهیزات، سطوح و مناطق باشگاه و سالن ورزشی به صورت منظم با استفاده از وسایل تمیز و مواد ضدعفونی‌کننده

افزایش دفعات تمیز کردن: با توجه به سانس‌های پرتردد و وسایلی که بیش از حد لمس می‌شوند، دفعات تمیز کردن در سالن افزایش یابد و هر دو ساعت یک بار پیشنهاد می‌شود.

تمیز کردن با مواد بهداشتی: برای تمیز کردن سطوح و وسایل، از مواد ضدعفونی‌کننده مناسب استفاده شود تا میزان از بین بردن ویروس را به حداکثر برساند. همچنین برای ضدعفونی‌کردن دست‌ها، از مواد مخصوص استفاده شود تا آسیبی به پوست وارد نشود.

تغییر زمان تمرینات و استفاده از سالن: زمان‌بندی تمرینات و استفاده از سالن‌ها را تغییر دهید و بین هر سانس، یک زمان برای ضدعفونی‌کردن وسایل در نظر گرفته شود.

استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی: تا حد امکان، کلاس‌های تئوری ورزشکاران با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برگزار شود.

* توصیه‌های ایمنی برای ورزشکاران

اگر ورزش به طور صحیح انجام شود، باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامت می‌شود. ورزش همچنین برای سلامت روانی مفید باشد، اما متخصصان پزشکی ورزشی توصیه‌هایی برای حفظ سلامتی ورزشکاران در دوران بحران کرونا دارند که به قرار زیر است:

ورزشکاران از لمس کردن صورت، بینی و چشم‌ها پرهیز کنند و در باشگاه‌ها و سالن‌های بدنسازی، از صحبت کردن و ارتباط نزدیک با دیگر اعضا دوری کنند.

ورزشکاران از حضور در کلاس‌های ورزشی که در محیط‌های کوچک، بدون تهویه و پرجمعیت برگزار می‌شود، پرهیز کنید و دست‌ها را هر ۲۰ دقیقه در باشگاه به مدت ۲۰ ثانیه بشویید.

ورزشکاران از مواد ضدعفونی‌کننده استفاده کنند و برای استفاده از امکانات ورزشی، حتماً یک حوله به همراه داشته باشند تا آن را روی تشک و یا وسایلی قرار دهند و بدنشان در تماس مستقیم با امکانات ورزشی نباشد.

ورزشکاران از لباس مناسب که تمام سطح بدن را بپوشاند استفاده کنند اما از استفاده طولانی‌مدت یک لباس پرهیز کنند و از دستکش نیز استفاده کنند.

شیوع کروناویروس از دی ماه سال ۹۸ از شهر ووهان چین آغاز شد و تا کنون هفت میلیون نفر در جهان به این ویروس مبتلا شدند. همچنین آمار جانباختگان این بیماری، بیش از ۴۱۰ هزار نفر در جهان شده است که بیش از ۱۱۰ هزار نفر آن در آمریکا کشته شده‌اند.

کد خبر 427858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.