اجرای ۶۳ پروژه اولویت دار برای تحول در اقتصاد استان تهران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از اجراین تهران خبر داد و گفت: مجموع سرمایه گذاری‌های پیش بینی شده در این پروژه‌ها ۵۷ هزار میلیارد ریال و تعداد ۲۲ هزار و ۳۳۲ اشتغال مستقیم از این پروژه‌ها ایجاد خواهد شد.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، نعمت الله ترکی، با اشاره به نامگذاری شعار سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر "جهش تولید"، اظهار کرد: اولویت‌های ده گانه ای برای تحقق این مهم در استان تهران ایجاد کرده که مهمترین آن اصلاح ساختار تولید با محوریت بخش خصوصی، توسعه کارگاه‌های خرد و افزایش تولید کالاهای ایرانی در بازارهای داخلی است.

وی از اجرای ۶۳ پروژه اولویت دار برای تحول در اقتصاد استان تهران خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در بخش‌های کشاورزی و دامپروری، صنعت و معدن، گردشگری، انرژی و دانش بنیان است که مجموع سرمایه گذاری‌های پیش بینی شده در این پروژه‌ها ۵۷ هزار میلیارد ریال و تعداد ۲۲ هزار و ۳۳۲ اشتغال مستقیم از این پروژه‌ها ایجاد خواهد شد. مجموع سرمایه گذاری‌های پیش بینی شده نزدیک به ۶۰ درصد آورده بخش خصوصی خواهد بود. همچنین اتمام پروژه‌هایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و تثبیت اشتغال موجود از دیگر برنامه‌های استان تهران است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با تاکید بر برنامه ریزی دقیق در راستای منویات مقام معظم رهبری و رسیدن به نقشه راه واحد جهت تحقق شعار سال گفت: اولویت‌های ده گانه نقشه راه استان تهران در سال جهش تولید شامل اصلاح ساختار تولید با حذف ضوابط اجرایی زائد و غیر ضرور در راه اندازی کسب و کارها، توسعه دولت الکترونیک و به حداقل رساندن فرایند صدور مجوزهای سرمایه گذاری است.

ترکی ادامه داد: توسعه کانون‌های تولیدی خرد و کارگاه‌های کوچک با توجه به نقش قابل توجه آنها در اشتغال آفرینی، اشباع بازارهای داخلی از کالای ایرانی، توسعه بازارهای صادراتی و افزایش رقابت پذیری و بهره وری همراه با نوآوری و کیفیت تولیدات و بهره مندی از توان نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان برای رفع نقایص زنجیره تولید، کارآمد سازی نظام توزیع کالا و خدمات، گسترش صنایع تکمیلی و تبدیلی در بخش کشاورزی به منظور جلوگیری از خام فروشی و تقویت زنجیره غذایی، تکیه بر مزیت‌های بومی تولید از قبیل توسعه کشت گلخانه‌ای و تکمیل زنجیره تولید از مواد خام تا محصولات نهایی در داخل و قطع وابستگی در حوزه کالاهای پرمصرف نیز از دیگر اولیت‌های این سازمان است.

وی در ادامه از ابلاغ دستور العمل پروژه‌های جهش تولید در سال ۹۹ و فعالیت‌های اقتصادی اولویت دار در نقشه راه استان به دستگاه‌های اجرایی خبر داد. بر اساس این گزارش، بخش دوم فعالیت‌ها در استان، اجرای برنامه‌های سند توسعه استان تهران است که از سال گذشته بر اساس پیشران‌های توسعه‌ای هر شهرستان آغاز شده است. این برنامه‌ها با هماهنگی و همکاری فرمانداران ۱۶ شهرستان در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و دامپروری، صنعت و معدن، گردشگری، انرژی و دانش بنیان تدوین شده که در حال اجرا است.

کد خبر 423653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.