مصرف "رمدسیویر" برای درمان بیماران حاد کرونا تایید شد

سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از داروی رمدسیویر (Remdesivir) را برای موارد اورژانسی و حادِ ابتلا به کروناویروس جدید تایید کرده است.

به گزارش ایمنا، سازمان غذا و داروی آمریکا روز گذشته (جمعه) در نامه‌ای اعلام کرد که تجویز داروی آزمایشیِ رمدسیویر برای درمان بیماران بستری در بیمارستان که به نوع حاد کووید ۱۹ مبتلا هستند، تأیید شده است.

استفن هان، کمیسیونر این سازمان می‌گوید: رمدسیویر نخستین درمان داروییِ تأیید شده برای کووید ۱۹ در ایالات متحده است. این یک پیشرفت مهم بالینی است که کاهش آماریِ چشمگیری را در مدت زمان بهبود بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نشان داده است.

این سازمان با تأیید تجویز دارو برای بیمارانِ اورژانسی اعلام کرد: مزایای درمان با رمدسیویر بر عوارض جانبی آن در مبتلایان حاد کووید ۱۹ می چربد. هرچند تأیید یک دارو برای موارد اورژانسی به معنای تأیید کاملِ سازمان غذا و داروی آمریکا نیست و تنها برای شرایط خاص قابل استفاده است.

به همین خاطر در حال حاضر این سازمان تجویز داروی رمدسیویر را فقط برای کودکان و بزرگسالان مشکوک به ابتلاء یا با تأیید آزمایشگاهیِ ابتلاء به کرونا و تنها در شرایط حاد بیماری مجاز می‌داند که شامل افت میزان اکسیژن خون می‌شود و بیمار به اکسیژن درمانی، دستگاه تنفس مصنوعی یا هر کمک اضطراری دیگر برای بهبود تنفس نیاز دارد.

بنا به گزارش ایسنا، عوارض جانبی احتمالی این دارو شامل افزایش آنزیم‌های کبدی که می‌تواند نشانه التهاب یا آسیب سلول‌های کبد باشد و همچنین واکنش‌هایی چون افت فشارخون، تهوع، استفراغ و تعرق هستند.

رمدسیویر در اصل به عنوان درمانی برای ویروس ابولا ساخته شد. این یک داروی ضدویروسی است و به آنزیم‌هایی که ویروس برای تکثیر در درون سلول‌های ما به آن نیاز دارد، حمله می‌کند.

کد خبر 421742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.