عدم شناسایی "کرونا" در سامانه‌های آب آشامیدنی

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

به گزارش ایمنا، احمد جنیدی، اظهار کرد: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر د. رور است. از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه‌های آب آشامیدنی و گندزدایی آنکه توسط ترکیبات کلر انجام می‌شود، به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی تاکید کرد: بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچیک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در ادامه به هموطنان، توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش‌های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت سه دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره یک درصد به میزان سه الی هفت قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.

کد خبر 421738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.