سالانه ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: سالانه ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز اعم از گوساله و گوسفندی در کشور نیاز است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، «حسن عباسی معروفان» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: سالانه ۸۵۰ تا ۸۶۰ هزار تن گوشت قرمز به صورت داخلی در مملکت تولید می‌شود.

وی اظهار کرد: کشور در مواقعی که مصرف افزایش پیدا می‌کند ۴۰ تا ۵۰ هزار تن با کمبود گوشت مواجه می شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: طبق معمول این کسری سالانه از محل واردات تامین تا بازار با مشکل مواجه نشود.

وی افزود: سال گذشته ذخایر استراتژیک گوشت مرغ به‌طور کامل از منابع داخلی تامین شد و یک گرم گوشت مرغ از خارج وارد نشد.

عباسی معروفان اظهارداشت: امسال هم تلاش بر اینکه گوشت قرمز از محل تولیدات داخل تامین شود و نیازی به واردات نباشد.

وی ادامه داد: تولید کنندگان دام در کشور قول داده‌اند اگر دولت گوشت قرمز را از خارج وارد نکند تولید خود را بیشتر خواهند کرد تا نیاز کشور به‌طور کامل از داخل تامین شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: اگر تولید کنندگان به وعده‌های خود عمل نکنند در این شرایط گوشت قرمز از خارج وارد خواهد شد.

وی افزود: این شرکت بر همین اساس با تولیدکنندگان وارد مذاکره شده و قرار بر این است که به‌صورت آزمایشی در مرحله اول ۱۰ هزار تن گوشت گوساله و سه هزار تن گوشت گوسفندی از آنان برای ذخایر استراتژیک خریداری کند.

عباسی معروفان یادآورشد: اگر این طرح با موفقیت اجرا شود و دامداران همراهی کنند تمامی ذخایر استراتژیک گوشت قرمز از منابع داخلی تامین خواهد شد.

کد خبر 420100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.