به گزارش ایمنا، با شیوع ویروس کرونا و شدت گرفتن شمار قربانیان این ویروس، بازار شایعات داغ شده و تشخیص درست از نادرست را با مخاطرات بسیاری همراه کرده است. روزانه اظهارنظرهای مختلفی از طریق شبکههای اجتماعی به سمع و نظر ما میرسد و اغلب بی آنکه بدانیم این اظهارنظرها مورد تایید منابع رسمی است یا خیر، آنها را میپذیریم. یکی از مهم ترین مسائل مطرح شده در این حوزه، سفارش غذا از رستورانها است. محققان در مورد سفارش غذا از رستورانها چه نظری دارند؟
پرفسور "بلومفیلد" به شبکه جهانی بیبیسی میگوید: "برای کم کردن خطر آلودگی، بهتر است بستهبندی مواد غذایی را باز کرده و آن را دور بریزید؛ سپس غذا را در ظروف خانگی تمیز و مناسب ریخته و قبل از خوردن دست خود را با دقت بشویید. در شرایط فعلی شاید بهتر باشد غذای داغ و تازه پخته از رستوران سفارش دهید و از غذاهای خام و سرد صرف نظر کنید."
او در ادامه تاکید میکند که خطر انتقال این ویروس از راه غذا ناچیز است و سفارش غذا از رستوران در صورت رعایت روشهای صحیح آمادهسازی و پخت غذا هیچ خطری ندارد. برای افراد محتاط یا آسیبپذیر، تهیه و پخت دقیق بهتر است؛ مثلا اگر پیتزا سفارش دادهاید، برای اطمینان خاطر بیشتر، آن را قبل از خوردن دو دقیقه در مایکروویو بگذارید.
پروفسور ایان ویلیامز، رئیس مرکز کنترل شیوع و پیشگیری از کرونا آمریکا، در یکی از وبینارهای اخیر خود تاکید کرده است که ویروس کرونا از طریق غذا منتقل نمیشود. پس از شیوع ویروس کووید-۱۹، مواد کنسروی و منجمد به صورت بی رویه ای خریداری و مصرف شدند. با توجه به استفاده از مواد نگه دارنده در این محصولات و خطری که این مواد برای سلامتی بدن ایجاد می کنند، خرید آن ها راهکار مناسبی به نظر نمیرسد.
بنابراین اگر به هر دلیلی امکان طبخ غذا برای ما وجود ندارد سفارش غذا از رستورانهای مورد اعتماد و برندهای معتبر، راهکار طولانیمدت مناسبتری به نظر میرسد. در حال حاضر رستورانها تنها اقدام به عرضه غذای بیرونبر میکنند؛ بنابراین میتوانیم غذا را به صورت تلفنی یا اینترنتی سفارش دهیم و بعد از تحویل توسط پیک، آن را به ظروف تمیز منتقل و مجددا گرم کنیم. در تمام این مراحل شستن مکرر دست به خصوص پیش از میل غذا توصیه میشود.
منبع: خبر آنلاین
نظر شما