کاهش ۷۰ درصدی مسافران ناوگان تاکسیرانی کشور

مدیرعامل اتحادیه‌ تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی مسافران ناوگان تاکسیرانی کشور گفت: این مسئله لطمه زیادی به تاکسیرانان به عنوان اقشاری که منبع درآمد آنها از محل حمل و نقل مسافر است، وارد کرده است.

به گزارش ایمنا، مرتضی ضامنی با اشاره به ممانعت برخی پیمانکاران در پرداخت حقوق ماهانه رانندگان سرویس مدارس پس از شیوع کرونا، اظهار کرد: این موضوع تابع قرارداد فی مابین هر شهر با رانندگان و تابع مصوبات کارگروه ماده ۱۸ در هر شهر است، در نتیجه نمی‌توان برای کل کشور یک قاعده مشخص متصور شد؛ هرچه در قرارداد فی مابین شرکت‌ها و والدین تنظیم شده، مبنای عمل است، اما اگر در این دوره‌ای که رانندگان مدارس فعالیتی در جابجایی دانش آموزان ندارند، هزینه‌ای پرداخت نشود، بنا بر اعلام آموزش و پرورش پس از اعلام اتمام شیوع کرونا، سال تحصیلی ادامه خواهد داشت و سرویس‌ها برقرار و در آن زمان جایگزین وجه باید پرداخت شود.

وی ادامه داد: اگر قرارداد بین والدین و شرکت‌ها به اینگونه باشد که والدین در این شرایط حتماً باید هزینه را پرداخت کنند، شرکت‌ها موظف هستند وجه را به رانندگان پرداخت کنند و در صورتی که شرکتی تخلف کند، رانندگان می‌توانند به شهرداری و سازمان تاکسیرانی شهر مربوطه مراجعه کنند تا موضوع در کارگروه ماده ۱۸ و کمیسیون‌های انضباطی سازمان تاکسیرانی مورد بررسی قرار گرفته و رأی لازم صادر شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به کاهش استفاده از ناوگان تاکسیرانی پس از شیوع کرونا در سطح کشور گفت: تا قبل از آغاز سال نو، حدود ۴۰ درصد کاهش مسافرگیری داشتیم در حوزه تاکسیرانی که این درصد اکنون به حدود ۷۰ درصد رسیده است که لطمه زیادی به رانندگان تاکسی به عنوان اقشاری که منبع درآمد آنها از محل حمل و نقل مسافر است، وارد شده است.

ضامنی با اشاره به محدودیت‌هایی که در جابجایی مسافر برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شده، اظهار کرد: بر اساس پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت مقرر شد در شهرها میزان ناوگان فعال متناسب با نیاز و مسافر باشد و ظرفیت مسافرگیری را شهرداری‌ها باید کنترل و مدیریت کنند و در ایستگاه‌های مختلف در حدی که صرفاً نیاز است، ناوگان فعال باشد.

وی گفت: رعایت نکات بهداشتی و مسائل ضدعفونی و رعایت فاصله اجتماعی باید توجه شود و به صورت دوره‌ای و روزانه ضدعفونی توسط شهرداری‌ها و رانندگان انجام می‌شود و از لحاظ بهداشتی سعی کردیم پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا را اجرا کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور با اشاره به کمبود ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده برای رانندگان تاکسی گفت: در بحث مواد ضدعفونی‌کننده موفق شدیم ارتباط مستقیم تولیدکننده، مصرف‌کننده را برقرار کنیم و تقریباً با یک ششم قیمت این محلول در اختیار شهرداری‌ها قرار داده می‌شود، در نتیجه در خصوص تأمین محلول ضدعفونی‌کننده مشکلی نیست.

ضامنی با اشاره به تأمین ماسک و دستکش گفت: در تأمین دستکش و ماسک واقعاً مشکل داریم، چراکه یا موجود نیست و اگر هم باشد قیمت‌های بسیار بالایی دارند و با توجه به اینکه حالت مصرفی دارد و آنها باید دائماً توسط رانندگان تعویض شود، نیاز این حوزه بالاست و تاکنون نتوانستیم به‌صورت متمرکز و کلی ماسک و دستکش تهیه کنیم، تأمین ماسک موردی بوده است و به صورت فراگیر در سطح کشور اتفاق نیفتاده است.

وی تاکید کرد: انتظار نداریم که به صورت یارانه‌ای ماسک و دستکش در اختیار ما قرار دهند، اما یکی از درخواست‌های ما از مراجع مربوطه و تولیدکنندگان این است که حداقل با قیمت اصلی محصولات را در اختیار بخش حمل و نقل عمومی قرار دهند.

منبع: ایلنا

کد خبر 417377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.