اعطای تسهیلات به بیش از ۱۰ هزار متقاضی نوسازی

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: تاکنون ۲۳ و ۸۱۸ واحد مسکونی برای دریافت تسهیلات نوسازی به بانک عامل معرفی شده و ۱۰ هزار و ۶۰۲ متقاضی نیز موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

به گزارش ایمنا، یوسف غفوری اظهار کرد: تسهیلات نوسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری در کلانشهرها به ۱۶۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است، این تسهیلات در شهرهای با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر نیز به ۱۴۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی، افزایش یافته است.

وی ادامه داد: سود تسهیلات ساخت در بافت‌های ناکارآمد شهری در راستای انگیزه دادن و تشویق انبوه‌سازان و ساکنان در این مناطق، بسیار مناسب در نظر گرفته شده است، برای تسهیلات ساخت ۱۷۰ میلیون تومانی به ترتیب ۵۰ میلیون تومان با نرخ سود ۹ درصد، ۶۰ میلیون تومان با نرخ ۱۸ درصد و بقیه آن با نرخ ۱۶ درصد محاسبه و پرداخت خواهد شد. همچنین برای پرداخت تسهیلات ۱۴۰ میلیون تومان نیز به ترتیب ۴۰ میلیون تومان آن با نرخ سود ۹ درصد، ۶۰ میلیون تومان با نرخ ۱۸ درصد و ۴۰ میلیون دیگر آن با نرخ ۱۶ درصد محاسبه و به متقاضیان پرداخت می‌شود.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران، خاطرنشان کرد: تسهیلات نوسازی به میزان ۱۶۰ میلیون تومان نیز به ترتیب برای ۵۰ میلیون تومان از محل قرارداد عاملیت، ۵۰ میلیون تومان بدون سپرده و ۶۰ میلیون تومان از محل اوراق به ترتیب با نرخ سود ۹، ۱۸ و ۱۶ خواهد بود.

غفوری گفت: سامانه‌های مختلفی به منظور تسریع در بازآفرینی تعریف شده که خوشبختانه نتایج خوبی را به همراه داشته است.

وی ادامه داد: سامانه ثبت درخواست تسهیلات نوسازی در محدوده و محلات هدف بازآفرینی شهری، نخستین سامانه در رابطه با تسهیلات نوسازی در حوزه بازآفرینی شهری است که بر اساس آن، متقاضیان می‌توانند کد پستی یا کد درج‌شده در سند تک‌برگی خانه (کد جام) را در این سامانه وارد کنند و از قرار گرفتن ملک خود در بافت فرسوده مطلع شوند و اگر ملک در بافت فرسوده قرار گرفته باشد، می‌توانند برای دریافت وام مراجعه کنند.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: سامانه تسهیلات ساخت نوسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری، سامانه‌ای یکپارچه در سطح کشور است، متقاضیان با ورود به این سامانه و ثبت اطلاعات خود، کد رهگیری دریافت می‌کنند.

غفوری خاطرنشان ساخت: تسهیلات نوسازی در حال حاضر در بهترین شرایط به متقاضیان پرداخت می‌شود، به ازای هر واحد مسکونی ۱۷۰ میلیون تومان تسهیلات ساخت در محدوده و محلات هدف بازآفرینی در کلانشهر تهران در قالب قرارداد عاملیت، توأم با تسهیلات بدون سپرده و اوراق گواهی حق‌تقدم به انبوه‌سازان حرفه‌ای و سازندگانی که از فناوری‌های نوین استفاده کنند، پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به سامانه نحوه احراز صلاحیت مدیریت فنی، مالی و اجرایی اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور واگذاری قسمتی از اختیارات مجریان طرح‌های احیا، بهسازی و نوسازی (وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها) گفت: در راستای اجرای ماده چهار قانون حمایت از احیا، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری، مصوب مجلس شورای اسلامی ایران مورخ ۱۰ اسفند ۹۸ نحوه احراز صلاحیت مدیریت فنی، مالی و اجرایی اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور واگذاری قسمتی از اختیارات مجریان طرح‌های احیا، بهسازی و نوسازی (وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها)، سامانه‌ای جهت تشخیص صلاحیت توسعه گران، تسهیل گران و کارگزاران در حوزه بازآفرینی در سایت شرکت بازآفرینی شهری به نشانی (udrc.ir) راه اندازی شده است.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح کرد؛ تاکنون از ۷۰۰ مورد ثبت‌نامی در این سامانه ۱۷۸ گواهینامه تشخیص صلاحیت فعالیت در حوزه بازآفرینی شهری به اشخاص حقیقی و حقوقی اعطا شده است.

غفوری با اشاره به اینکه باید مشخصات و اطلاعات پروژه‌های بازآفرینی شهری در سامانه برنامه‌ریزی و کنترل پروژه به‌صورت روزانه ثبت شود، عنوان کرد: سازمان برنامه و بودجه کشور، اعتبارات پروژه‌های بازآفرینی را براساس اطلاعات مندرج بر سامانه برنامه‌ریزی و کنترل پروژه اختصاص می‌دهد.

وی با بیان این‌که پروژه‌های زیربنایی و روبنایی، نوسازی واحدهای مسکونی، فضای شهری و غیره در حوزه بازآفرینی شهری در سامانه برنامه‌ریزی و کنترل پروژه باید ثبت شوند، اظهار کرد: کلیه پروژه‌های بازآفرینی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور رصد و کنترل می‌شود و سهم هریک از دستگاه‌ها و نهادها در اجرای پروژه‌های بازآفرینی مشخص می‌شود.

مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در خصوص سامانه کنترل پروژه‌های بازآفرینی شهری گفت: در راستای یکپارچه‌سازی سامانه‌ها، به‌زودی کلیه سامانه‌های جزیره‌ای به‌صورت یکپارچه و متمرکز باز طراحی خواهند شد.

منبع: ایرنا

کد خبر 417186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.