تمهیدات شهرداری لنگرود برای مقابله با شیوع کرونا

شهردار لنگرود گفت: این شهر برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، در نوروز ۹۹ مسافر و گردشگر نمی‌پذیرد.

سید مهدی رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای مقابله با شیوع بیماری کرونا و حفظ سلامت شهروندان امسال در تعطیلات نوروز از پذیرش مسافران و گردشگران در شهر لنگرود معذوریم و از مردم سایر شهرهای کشورمان خواهشمندیم در شهر خود بمانند.

وی افزود: کلیه مراکز تفریحی و اقامتی، پارک‌ها و کمپ‌های مسافرتی لنگرود تا اطلاع ثانوی تعطیل است و از چادر زدن و اطراق در تمامی پارک‌ها و فضای سبز شهری حتی در روز طبیعت (سیزده بدر) جلوگیری می‌شود.

شهردار لنگرود ادامه داد: هم‌اکنون طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در شهر لنگرود در حال اجرا است و با کمک فرماندهی انتظامی لنگرود از ورود خودروهای با پلاک‌های غیر این شهرستان جلوگیری می‌شود.

رجایی عنوان کرد: در حاضر در شهر لنگرود، طبق دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا، اصناف مورد نظر ستاد فعالیت می‌کنند و مابقی تعطیل هستند.

شهردار لنگرود گفت: در سوم اسفند ماه وقتی ویروس کرونا در استان گیلان و لنگرود شیوع پیدا کرد، به دلیل افزایش بیمار ظرفیت بیمارستان این شهر تکمیل شده بود، مسئولان در ستاد مقابله با شیوع این بیماری در استان گیلان و شهرستان تصمیمات بسیار خوبی اتخاذ کردند و از همان روزهایی ابتدایی در تردد و ساعات کاری اصناف محدودیت‌های ایجاد شد و کسبه و مغازه‌داران در این زمینه با ستاد مقابله بیماری کرونا در شهرستان همکاری خوبی داشتند.

رجایی عنوان کرد: شهرداری لنگرود به منظور مقابله با شیوع کرونا در این مدت، به صورت مداوم معابر پرتردد، بانک‌ها، جایگاه‌های پمپ بنزین و گاز سی‌ان‌جی و پارک‌ها را ضدعفونی کرده است و این اقدامات تا اعلام وزارت بهداشت در خصوص پایان شیوع این ویروس تداوم خواهد داشت.

وی با بیان این که با کمک‌های دولت و خیران کمبود لوازم و تجهیزات بیمارستان لنگرود رفع شده و اکنون مراکز درمانی این شهر در وضعیت خوبی قرار دارد افزود: شهرداری لنگرود در این مدت با همکاری تعدادی از بانوان خیاط اقدام به تولید ماسک قابل شست‌وشو کرده و در اسفندماه سال گذشته حدود پنج هزار ماسک بین نیروهای شهرداری و شهروندان توزیع کرد و این تولیدات پس از پایان تعطیلات نوروز تداوم خواهد داشت. 

شهردار لنگرود اظهار کرد: بازارهای این شهر از گذشته در استان گیلان معروف بوده و بسیاری از مردم برای خرید از محصولات متنوع کشاورزی و محلی عرضه شده در آن‌ها، در ایام مختلف سال به این شهرستان سفر می‌کنند، اما امسال برای حفظ سلامت شهروندان این بازارها را تعطیل کردیم.

رجایی اضافه کرد: در این زمینه کسبه و مغازه‌داران و حدود ۵۰ درصد دستفروشان با عوامل شهرداری همکاری خیلی خوبی داشتند، اما سایرین همکاری نکردند که مجبور شدیم خلاف میل باطنی، از روش‌هایی مانند بستن خیابان‌ها، نصب داربست و ریختن شن برای مسدود کردن محل کسب و تجمع آن‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: با اعمال محدودیت‌ها و سختگیری‌های انجام شده در حال حاضر تعداد مراجعان به مراکز درمانی این شهر کاهش یافته و بیمارستان ظرفیت پذیرش بیمار را دارد که امیدوارم این روند در روزهای آینده تداوم داشته باشد و لنگرود جزو نخستین شهرهایی باشد که چرخه انتقال ویروس کرونا در آن قطع می‌شود.

شهردار لنگرود گفت: مراحل کفن و دفن افرادی که بر اثر بیماری کرونا فوت می‌کنند براساس پروتکل ابلاغی وزارت بهداشت، توسط مسئول آرامستان شهرداری با همکاری سپاه، نظارت شبکه بهداشت و درمان و روحانیان طبق ضوابط شرعی و بهداشتی انجام می‌شود و با توجه به استفتائات اخیر مقام معظم رهبری، شهرداری لنگرود در تلاش است تا این افراد حتی‌المقدور به جای تیمم، شست‌وشو و غسل داده شوند.

وی ابراز امیدواری کرد: دولت هر چه سریع‌تر تدابیری بیندیشد و از بازاریانی که در این شرایط بحرانی به ناچار مجبور به تعطیلی محل کسب و تحمل ضرور و زیان زیادی شدند، حمایت ویژه‌ای داشته باشد.

به گزارش ایمنا، شهرستان لنگرود با حدود ۱۴۰ هزار نفر جمعیت دارای سه بخش مرکزی، کومله و بخش اطاقور و پنج شهر است که شهر لنگرود مرکز بخش مرکزی محسوب می‌شود و تا مرکز استان گیلان ۶۰ کیلومتر فاصله دارد.

کد خبر 416803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.