به گزارش ایمنا، در صدر این فهرست زنجبیل و سیر قرار دارد؛ این مواد غذایی اثر ضد باکتری طبیعی دارند. زنجبیل حاوی مقدار زیادی اسید اسکوربیک، ویتامینهای گروه B ،A، روی، کلسیم و ید است. علاوه بر این، ماده فعال "گینجرول" موجود در زنجبیل به خفیف شدن فرآیندهای التهابی کمک میکند و خاصیت ضد درد دارد.
محصول بعدی در این فهرست زردچوبه است. کورکومین موجود در آن سازنده سیستم ایمنی بدن و یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب میشود.
در رده سوم و چهارم این فهرست انواع توتها و عسل قرار دارد. در انواع توتها، ویتامینها و آنتی اکسیدان های زیادی وجود دارد و عسل با کیفیت بالا از مدتها قبل به دلیل خاصیت درمانی آن مشهور بوده است.
همچنین پزشکان غذاهای حاوی ویتامین C را برای مقابله با کرونا توصیه میکنند. مرکبات شامل کیوی، موز سیاه، توت فرنگی وحشی، خاکستر کوهی، زغال اخته، سیب، خرمالو، گل کلم، فلفل و سبزیجات است.
در نهایت این فهرست انواع سبزیجات چند رنگ و کلم دریایی قرار دارد. رنگدانه های آنها (کلروفیل، آستاگزانتین، بتاکاروتن) خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای تقویت ایمنی بسیار به مفید است
منبع: اسپوتنیک
نظر شما