۶ ماده غذایی مفید برای مقابله با شیوع کروناویروس

کارشناسان تغذیه ژاپن شش ماده غذایی را نام بردند که می‌تواند در برابر کروناویروس مفید باشد.

به گزارش ایمنا، در صدر این فهرست زنجبیل و سیر قرار دارد؛ این مواد غذایی اثر ضد باکتری طبیعی دارند. زنجبیل حاوی مقدار زیادی اسید اسکوربیک، ویتامین‌های گروه B ،A، روی، کلسیم و ید است. علاوه بر این، ماده فعال "گینجرول" موجود در زنجبیل به خفیف شدن فرآیندهای التهابی کمک می‌کند و خاصیت ضد درد دارد.

محصول بعدی در این فهرست زردچوبه است. کورکومین موجود در آن سازنده سیستم ایمنی بدن و یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می‌شود.

در رده سوم و چهارم این فهرست انواع توت‌ها و عسل قرار دارد. در انواع توت‌ها، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان های زیادی وجود دارد و عسل با کیفیت بالا از مدت‌ها قبل به دلیل خاصیت درمانی آن مشهور بوده است.

همچنین پزشکان غذاهای حاوی ویتامین C را برای مقابله با کرونا توصیه می‌کنند. مرکبات شامل کیوی، موز سیاه، توت فرنگی وحشی، خاکستر کوهی، زغال اخته، سیب، خرمالو، گل کلم، فلفل و سبزیجات است.

در نهایت این فهرست انواع سبزیجات چند رنگ و کلم دریایی قرار دارد. رنگدانه های آن‌ها (کلروفیل، آستاگزانتین، بتاکاروتن) خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای تقویت ایمنی بسیار به مفید است

منبع: اسپوتنیک

کد خبر 416689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.