ترافیک سنگین جاده لواسان/۹۱ روستا در محاصره سیل

۹۱ روستای سیستان و بلوچستان محاصره در سیل، دستگیری باند سارقان مسلح در استان مرکزی، سقوط هلیکوپتر نیروی زمینی سپاه در اشنویه، ​​​​​​​ترافیک کیلومتری جاده لواسان در روزهای کرونایی و تولد نوزاد سالم از مادر کرونایی در پلدشت، عناوین مهم ترین حوادث ۲۴ ساعت گذشته است که در بسته خبری می‌خوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نویسنده آمریکایی نوشته است: «جهان باید از ایران بیاموزد که در اوج تحریم‌ها و ناکافی بودن دارو و کالاهای بهداشتی برای ایرانیان، مردم این کشور چگونه از خودگذشتگی می‌کنند.»

«جینفر گرین» یک نویسنده آمریکایی است که به دلیل شغل همسرش مجبور شده در ایران ساکن شود. او و همسرش قرار بود آخر سال ۲۰۱۹ به آمریکا بازگردند. دو بار لغو پرواز آنها و بعد هم شیوع کرونا سبب شد آنان همچنان در ایران ماندگار شوند. آنان در ابتدا فکر می‌کردند بدشانسی آورده‌اند، اما اکنون گرین در یادداشتی، ضمن برشمردن ویژگی‌های ممتاز اخلاقی ایرانیان، از ماندن در ایران در این اوضاع کرونایی بسیار خوشحال است و می‌گوید چه خوب که بازنگشتیم به آمریکا!

گرین می‌گوید: «ابتدا خیلی ترسیده بودیم. چون فکر می‌کردیم با وجود تحریم‌ها ممکن است نارسایی‌هایی در تأمین مایحتاج عمومی پیش آید. همچنین به خاطر اتفاقات تلخی که در اعتراضات آبان‌ماه پدید آمده بود، او و همسرش به شدت نگران بوده‌اند.»

او می‌گوید: «هر چه گذشت، فهمیدیم هیچ جا امن‌تر از ایران نیست. گرین می‌نویسد: «با دیدن تصاویر و ویدئوهای عجیب از حمله به فروشگاه‌ها و تمام شدن دستمال توالت، مواد ضدعفونی‌کننده و کمبود ماسک، حیرت‌زده می‌شوم. اینجا در ایران، همه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها پر از کالاست و قفسه‌ها هیچ وقت خالی نمی‌ماند. من هر آنچه لازم داشته باشم، به راحتی تهیه می‌کنم.»

او سپس به تفاوت‌های فرهنگی دو جامعه ایران و آمریکا اشاره می‌کند و می‌گوید: «در ایران هیچ گاه دستمال توالت کم نمی‌آید، زیرا مردم از آب برای شستشو استفاده می‌کنند.»

گرین می‌گوید: «در ایران هم در ابتدا لیمو، زنجبیل، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده کمیاب یا گران شد و افراد سودجو و فرصت‌طلب سعی کردند کالاهای مورد نیاز را چند برابر گران‌تر کنند، اما با حضور گروه‌های داوطلب، اندک اندک فراوانی بازگشت.»

جینفر گرین در ادامه به پیامدها و نتایج فرهنگی شیوع کرونا در ایران پرداخته و از اتفاقات بسیار خوشحال‌کننده‌ای مانند بخشیدن اجاره‌بهای مستأجرین نوشته است. گرین علاوه بر این، کارهایی همچون اعطای صد گیگ اینترنت یا کار ارزشمند کتابخانه ملی برای کودکان و در دسترس قرار دادن ۲۳۰۰۰ جلد کتاب برای کودکان در این روزهای کرونایی را تمجید کرده است. گرین همچنین موج طنزی که بعد از کرونا در شبکه‌های اجتماعی راه افتاده تا تاب‌آوری مردم را بالا ببرد، از قلم نینداخته است. او همچنین یک فهرست کلی از همه اقدامات مردمی کوچک و بزرگ در مقابله با کرونا ارائه کرده. از کار خوب دانشجویان دانشگاه تهران در ترجمه دستورالعمل پزشکان چینی تا بازدید خانه به خانه مردم شهر کاخ در استان خراسان رضوی برای تحویل مواد ضدعفونی‌کننده و توزیع شیرینی توسط یک قنادی در گرگان میان پرستاران و پزشکان درگیر کرونا در بیمارستان‌ها و...

این نویسنده آمریکایی در پایان نوشته است: «جهان باید از ایران بیاموزد که در اوج تحریم‌ها و ناکافی بودن دارو و کالاهای بهداشتی برای ایرانیان، مردم این کشور چگونه از خودگذشتگی می‌کنند و تلاش دارند همه با هم مراقبت‌های عمومی را بالا ببرند. او نوشته اینجا در ایران، از هرج و مرج، خشونت و خودخواهی خبری نیست. کرونا میان ثروتمند و فقیر تفاوتی قائل نمی‌شود و برایش تفاوتی نمی‌کند شما کجای جهان باشید. در نتیجه گرین می‌گوید من ترجیح می‌دهم در ایران باشم تا این ماجراهای شیرین و درس‌های زیبا را ببینم و با آنها زندگی کنم.»

نجات جان زن باردار بندرعباسی با هلیکوپتر امداد

مدیر شبکه بهداشت بندرعباس از نجات جان یک مادر باردار با اعزام بالگرد در یکی از روستاهای ساحلی بندرعباس خبر داد.

یحیی میرزاده اظهار داشت: یک خانم باردار ۳۲ ساله از اهالی روستای گزریز در اطراف روستای جلابی دچار مشکل شده و خونریزی کرده بود و با توجه به سیل در آن منطقه و بسته شدن راه ارتباطی امکان اعزام آمبولانس و انتقال زمینی بیمار به بیمارستان وجود نداشت لذا با رایزنی و هماهنگی با فوریت‌های پزشکی استان یک فروند بالگرد به منطقه اعزام شد و این زن باردار را به بیمارستان خلیج فارس منتقل کرد و هم اکنون حال وی مساعد و مشکلی ندارد.

میرزاده با بیان این که در شهر بندرعباس ۱۰ مرکز بهداشت با ۱۶ ساعت کاری در روز فعال شده بود که به دلیل کاهش مراجعات به چهار مرکز کاهش یافته است، گفت: در این مراکز خدمات به مراجعین عادی مانند مراقبت‌های روتین، مراقبت از مادر، نوزاد، مراقبت‌های تغذیه، بهداشت فردی و… صورت می‌گیرد به علاوه اینکه افراد مشکوک به ابتلای کرونا در این مراکز به صورت سرپایی کارهای اولیه انجام و تحت مراقبت قرار می‌گیرند.

تولد نوزاد از مادر کرونایی در پلدشت

این سومین نوزادی است که پس از نوزادانی که در تولد نوزاد از مادر کرونایی خوی و بوکان از مادران مبتلا به کرونا، به دنیا آمده بودند، در پلدشت متولد شد.

دکتر رحیم زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت گفت: نوزاد متولد شده به خانواده اش تحویل داده شد ولی مادر برای مداوا و مراقبت‌های ویژه به بیمارستان شهرستان خوی اعزام شد.

ترافیک کیلومتری جاده لواسان در روزهای کرونایی

در این روزهای پر التهاب از ترس شیوع کرونا برخی مردم بی اعتنا به مشکلات هنوز در جاده‌ها هستند.

تست اولیه بیماری کرونا در گردنه قوچک شمیرانات در کنار انسداد جاده تلو باعث ترافیک کیلومتری در محور لشکر شده است تا جایی که در برخی ساعات روز مسافران برای ورود به لواسانات بیش از سه ساعت در انتظار می‌مانند.

دستگیری باند سارقان مسلح در استان مرکزی

فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای سرقت مسلحانه احشام خبر داد و گفت: اعضای این باند به سرقت مسلحانه ۲۳۷ رأس دام و سه دستگاه خودرو، در سه استان کشور اعتراف کردند.

سردار «حسن مفخمی شهرستانی» افزود: در ماه‌های قبل با وقوع چندین مورد سرقت از دامداری‌ها در شهرستان‌های شازند و خمین و اقدام مسلحانه اعضای یک باند در برخی از سرقت‌ها، تیمی تخصصی و مشترک از کارآگاهان پلیس آگاهی این موضوع را پیگیری کردند.

وی ادامه داد: در مراحل تحقیقات تخصصی پلیس، سرانجام اطلاعات و سرنخ‌هایی از دست داشتن اعضای این باند در ارتکاب سرقت احشام در دو استان لرستان و خوزستان به دست آمد که با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند پلیس، سارقان شناسایی و عملیات دستگیری آنان آغاز شد.

۹۱ روستای سیستان و بلوچستان محاصره در سیل

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: سیلاب اخیر علاوه بر قطع راه ارتباطی روستاهای ذکر شده سبب تخریب آب‌نماهای مسیرهای فرعی میرجاوه - جون آباد و چاه احمد - گوهرکوه و همچنین آب بردگی جاده در مسیر کورین – قلعه بید شد.

ایوب کُرد گفت: بعد از هشدارهای اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان مبنی بر ورود سامانه بارشی قوی به استان، مجموعه اقدامات لازم در این زمینه انجام شده و راهداران استان آمادگی کامل برای مقابله با سیل احتمالی را داشتند.

وی بیان کرد: با توجه به تجربیات قبلی و پیش بینی بارش‌های بهاری، اقدامات لازم از قبیل لوله گذاری در نقاط لازم و تنقیه و پاکسازی دهانه پل‌ها در زمستان سال گذشته انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: تلاش همکاران ما به صورت شبانه روزی برای بازگشایی هر چه سریع‌تر مسیرهای مسدود شده ادامه دارد. با توجه به لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در کنار شرایط متغیر جوی, خودداری از انجام ترددهای برون‌شهری ضرورت دارد.

کرد تصریح کرد: سامانه تلفن گویای ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها، در طول شبانه‌روز آماده پاسخگویی به تماس‌های تلفنی هموطنان در خصوص وضعیت و ترافیک راه‌ها و همچنین شرایط جوی حاکم در مسیرها می‌باشد

کد خبر 416221

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.