پاییز امسال ۸۱ هزار تن گوشت قرمز تولید شد

مرکز آمار کشور اعلام کرد که در پاییز امسال ۸۱ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز تولید شده که ۵۳.۱ درصد از آن (معادل ۴۳ هزار و ۲۰۰ تن) مربوط به گوشت گاو و گوساله است.

به گزارش ایمنا، مرکز آمار گزارشی از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در پاییز را منتشر کرد؛ براساس این آمار ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گوسفند و بره و شش هزار و ۶۰۰ تن گوشت بز و بزغاله در کشور تولید شده است.

مقایسه کشتار پاییز امسال با مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در این دوره سه درصد کاهش یافته است، در پاییز امسال تولید گوشت بز و بزغاله ۱۳ درصد، گاو و گوساله هفت درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٦ درصد نسبت به پاییز ۹۷ کاهش یافته است.

البته در این دوره تولید گوشت گوسفند و بره چهار درصد و شتر و بچه شتر ۶۳ درصد رشد داشت.

گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز کشتارگاه‌ها در پاییز نسبت به تابستان امسال بیش از ۵.۷ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 407642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.