تشکیل گروه ویژه پاسخگویی به درخواست‌ها و مشکلات شهروندان

معاون خدمات شهری شهردار تهران با حضور در جلسه ارتباط مستقیم حوزه خدمات شهری با شهروندان از طریق سامانه ۱۸۸۸ به ۲۳۵ پیام و درخواست مردمی پاسخ داد.

به گزارش ایمنا، مجتبی یزدانی امروز _سه‌شنبه یکم بهمن ماه_ در پایان جلسه ارتباط مستقیم شهروندان از طریق سامانه ۱۸۸۸ با مسئولین حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، اظهار کرد: همه مجموعه شهرداری موظف هستند و علاقه دارند تا به آن چه که از طریق سامانه‌های ۱۸۸۸ و ۱۳۷ به عنوان آمار و تحلیل‌ها ارائه می‌شود توجه ویژه داشته باشند. بی‌تردید باید به آن چه که به عنوان خواست مردم مطرح می‌شود به موقع و پیگیرانه توجه کنیم.

وی افزود: در حوزه معاونت خدمات شهری هر سه روز یکبار آمار و تحلیل‌های این سامانه‌ها به ما داده می‌شود تا مشکلات و ایرادهای اساسی را بررسی کنیم و معمولا در سامانه ۱۳۷ اقدامات فوریتی مطرح می‌شود و تقدیر، انتقاد و شکایت‌ها در سامانه ۱۸۸۸ مطرح می‌شود. به این ترتیب تعداد پیام‌های سامانه ۱۸۸۸ کمتر از ۱۳۷ است.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با اشاره به این که در جلسه امروز ۲۳۵ پیام از سوی شهروندان در حوزه خدمات شهری مطرح شده است، افزود: همه مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های زیر مجموعه خدمات شهری در این جلسه حضور داشتند و به درخواست‌ها و پیام‌های مردم پاسخ می‌دادند. بخش زیادی از این پیام‌ها در حوزه دلسوزی و نگرانی مردم برای فضای سبز بود. به شکلی که شهروندان پیشنهادهایی برای محلات خود داشتند و نسبت به فضای سبز محلی خود درخواست‌هایی را مطرح کردند. البته در حوزه روشنایی و موضوعات دیگر نیز تماس‌هایی داشتیم که مقرر شد به این درخواست‌ها پاسخ‌های مناسب داده شود.

یزدانی تصریح کرد: برخی موضوعات که در سامانه ۱۸۸۸ توسط شهروندان مطرح می‌شود به حوزه خدمات شهری برمی‌گردد و برخی دیگر مربوط به مناطق است. آن بخشی که مربوط به حوزه خدمات شهری است در سریعترین زمان ممکن انجام می‌شود و آن دسته از موضوعات که به مناطق برمی‌گردد ممکن است با تاخیری مواجه شوند که باید آسیب شناسی انجام شود که علت تکرار پیام‌ها در سامانه چیست؟ البته افزایش تعداد پیام‌ها تحلیل‌های متفاوتی دارد برخی آن را علت اعتماد شهروندان به مجموعه مدیریت شهری می دانند که در واقع مشکلات شهروندان حل شده که اعتماد می‌کنند و با سامانه تماس می‌گیرند و برخی دیگر علت افزایش پیام‌ها را افزایش مشکلات می‌دانند.

وی تاکید کرد: مقرر شده گروهی متشکل از روسای سامانه‌های ۱۸۸۸ و ۱۳۷ به همراه معاونین خدمات شهری مناطق ۲۲ گانه و مدیران عامل شرکت‌ها و سازمان‌های حوزه خدمات شهری تشکیل شود تا روند پاسخ گویی به درخواست‌ها و مشکلات شهروندان تسریع شود.

معاون خدمات شهری شهردار تهران ادامه داد: برای مثال در موضوع بارش برف اخیر در سامانه ۱۳۷ علاوه بر این که گزارشات مردمی  به حیطه مربوطه موضوع در شهرداری منتقل می‌شد خیلی سریع پیام نیز به ما منتقل شد که این باعث افزایش سرعت عملکرد ما شده بود، لذا بازخورد بسیار خوبی و رضایت مندی شهروندان در عملکرد شهرداری در بارش برف اخیر مشاهده کردیم.

یزدانی ضمن طرح درخواست خود برای افزایش تعداد جلسات ارتباط مستقیم با شهروندان، گفت: در حال حاضر این جلسات برای حوزه خدمات شهری دو بار در سال انجام می‌شود لذا فاصله این جلسات بسیار زیاد است و درخواست من افزایش تعداد این جلسات به حداقل چهار مورد است تا بستر مناسب ارتباط با شهروندان هر چه بیشتر فراهم شود؛ البته ما این آمادگی را داریم هر سه ماه یکبار این جلسات را برگزار کنیم چرا که این جلسات باعث می‌شود دوستان ما در حوزه خدمات شهری فعال‌تر شوند و ما نیز بیشتر در جریان درخواست‌ها و مشکلات مردم قرار بگیریم.

وی درباره آن دسته از اقداماتی که در حوزه خدمات شهری توسط مناطق انجام می‌شود، اظهار کرد: عملکرد مناطق در این حوزه تحلیل شده و آسیب شناسی بر روی آن انجام شده؛ برای مثال موردی بود که در یک ناحیه‌ای از منطقه تهران سطل‌های زباله جمع شده بودند و این کار بدون اطلاع مردم انجام شده بود و موجب نارضایتی شده بود که بلافاصله این کار به حالت قبل برگشت و مشاهده شد که تعداد پیام‌های نارضایتی مردم کاهش پیدا کرد.

معاون خدمات شهری شهردار تهران اضافه کرد: درخواست مشترکی میان معاونت خدمات شهری و سازمان بازرسی و امور مناطق مشترکا به شهرداری تهران ارسال شده تا ظرف چند روز آینده پیام‌های ۱۳۷ مستقیما در محلات به شهرداران نواحی ارسال شود و از کارتابل مرکزی به شهردار ناحیه برسد پیشنهاد ما با موافقت سازمان بازرسی و معاونت امور مناطق همراه شد و شهردار تهران نیز با آن موافقت کرده و پس از انجام  اقدامات اداری این کار محقق می‌شود تا درخواست‌های مردم خیلی سریعتر و موثرتر در محلات انجام شود.

یزدانی اظهار کرد: در معاونت خدمات شهری هر سه ماه یکبار روسای سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ به جلسات معاونین خدمات شهری مناطق و مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های حوزه خدمات شهری دعوت می‌شوند تا تحلیل‌ها و آمارها را در حوزه مربوطه ارائه کند که مورد توجه معاونین قرار بگیرد. در مجموعه مشکلاتی که مردم مطرح می‌کنند ما علاقه‌مند هستیم و وظیفه داریم حتما در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهیم. همچنین حوزه‌هایی که پاسخگویی درستی ندارند درخواست شهروند مستقیما به معاون خدمات شهری ارسال می‌شود تا به شکلی درست پاسخ داده شود و کار انجام شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 406862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.