اولین اطلس گرده شناسی عسل استان اصفهان تدوین می‌شود

رئیس آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از تدوین اولین اطلس گرده شناسی عسل در راستای تقلبات عسل، اصالت سنجی و قیمت گذاری واقعی خبر داد.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ محمد حق شناس اظهار کرد: با پیشنهاد کارشناسان بخش آنالیز شیمیایی مواد غذایی این آزمایشگاه طرح تدوین اولین اطلس گرده شناسی عسل آغاز شد.

وی افزود: با اجرای این طرح می توان منشا گیاهی و توپوگرافی واقعی عسل را به منظور اصالت سنجی و تشخیص تقلبات عسل مورد بررسی قرار داد و ضمن جلوگیری از بسیاری تقلبات، شرایطی را فراهم کرد تا قیمت گذاری واقعی عسل امکان پذیر شود.

رئیس آزمایشگاه مرکزی آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان خاطر نشان کرد: به منظور تدوین، چاپ و اجرای این اطلس در حال هماهنگی با مجامع علمی، قانونی، دستگاه‌های نظارتی و تشکل های مرتبط هستیم و امیدواریم بتوانیم این اثر را به زیور چاپ آراسته و در اختیار مجامع علمی و کارشناسی کشور قرار دهیم.

کد خبر 403783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.