به گزارش به خبرنگار ایمنا مجید میزانی در این باره اظهار کرد: دستفروشان برنجهای نامرغوب را با ارقام اصیل مخلوط کرده و می فروشند و زیتون ها را با سودسوزآور، فرآوری می کنند.
وی اضافه کرد: زیتون های کدر و سیاه با لکه های کوچک سفید، نشانگر فرآوری سریع و غیراصولی بوده که مضر است.
مسئول بهداشت محیط آستارا ادامه داد: زیتون باید در شرایط عادی و بعد از حدود سه ماه فرآوری و به عمل آوری از تلخی آن کاسته شود و کاستن تلخی زیتون با سودسوزآور، غیر بهداشتی است.
وی گفت: این تخلف در فروشگاه ها و مغازه های مشاهده نمی شود، اما تاکنون شش وسیله نقلیه حاوی برنج و زیتون آلوده از دستفروشان در شهرستان آستارا کشف و ضبط کردهایم و از متخلفان برای اجتناب از تکرار تخلف، تعهد کتبی گرفته ایم.
به گزارش ایمنا، شهرستان مرزی و گردشگرپذیر بندر آستارا با ۹۱ هزار و ۲۵۷ نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر شما