۲۱۸۰ عابر پیاده جان باخته‌اند

​در هفت ماهه سال جاری دو هزار و ۱۸۰ عابر پیاده در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند که این رقم حدود یک پنجم (۱۹.۸درصد) از کل تلفات تصادفات این مدت را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، دو هزار و ۱۸۰ نفر آمار عابران فوت شده در حوادث رانندگی هفت ماهه سال ۱۳۹۸ است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته (۲۱۲۰ نفر) ۲.۱ درصد افزایش داشته است.

بیشترین عابر کشته شده در تهران

بر اساس این گزارش در هفت ماهه امسال سه چهارم عابران متوفی در تصادفات مرد و یک چهارم زن بوده اند. همچنین استان های تهران با ۳۱۷، خراسان رضوی با ۱۷۱ و فارس با ۱۴۹ نفر بیشترین تعداد عابران متوفی را داشته اند.

بیشترین سهم تلفات عابران پیاده نسبت به کل تلفات تصادفات، به ترتیب مربوط به استان های تهران با ۳۸.۶ درصد، مازندران با ۳۵.۴ درصد و گیلان با ۳۲.۷ درصد بوده است؛ به بیان دیگر در این سه استان عابران پیاده بالاترین سهم را نسبت به کل تلفات تصادفات استان داشته اند.

این گزارش می افزاید: در هفت ماهه امسال بیش از نیمی از عابران پیاده در راه های درون شهری(۵۴.۳ درصد) جان باخته اند. ۳۷.۷ درصد نیز در جاده های برون شهری، ۶.۶ درصد در راه های روستایی و ۱.۴ درصد در سایر راه ها کشته شده اند.

از لحاظ سنی، ۴۳.۱ درصد عابران پیاده کشته شده در تصادفات هفت ماهه امسال در رده سنی۶۰ سال به بالا و ۱۵.۵ درصد نیز ۱۷ سال و کمتر بوده اند. همچنین ۱۸.۶ درصد از این افراد ۳۹-۱۸ سال و ۲۲.۷ درصد ۵۹-۴۰ سال سن داشته اند.

برخورد با خودروی سواری دلیل عمده مرگ عابران

بر اساس این گزارش، برخورد با خودروهای سواری با ۶۳.۸ درصد عمده ترین علت مرگ عابرین پیاده در تصادفات بوده است و پس از آن برخورد با وانت بار با ۱۱درصد، موتورسیکلت با ۹.۱ درصد، کامیون و تریلی با ۶.۳ درصد و برخورد با اتوبوس و مینی بوس با سه درصد موجب از دست دادن جان عابرین پیاده شده است. سایر وسایل نقلیه مانند وسایل کشاورزی و... درصدهای کمتری را در این زمینه به خود اختصاص داده اند.

کد خبر 400071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.