به گزارش ایمنا، ایرج شهین باهر صبح امروز –پنجشنبه ۷ آذرماه- در مراسم رونمایی و «آغاز طرح شناسنامهدار کردن گوشتهای استحصالی» روزانه سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز، اظهار کرد: نیت ما همواره بر بهبود سلامت غذایی مردم بوده و تامین امنیت غذایی را مهمترین دغدغه خود میدانیم.
شهردار تبریز افزود: امنیت غذایی حوزه وسیع بوده و در مباحث پدافند غیرعامل امکان قرارگیری در معرض بیشترین تهدیدات و آسیبها وجود دارد.
شهین باهر با بیان اینکه طرح شناسنامهدار کردن گوشتهای استحصالی، فضا را بر متخلفان محدود خواهد کرد، گفت: با اطلاعرسانی وسیع باید مردم را نسبت به آغاز اجرای این طرح آگاه کرد و در کنار آن باید نظارت ویژهای بر تداوم اجرای صحیح آن داشت.
وی خاطرننشان کرد: مردم به این طرح اعتماد کرده و استقبال خوبی خواهند داشت و ما نیز باید زمینه را برای سوء استفادههای احتمالی متخلفین مسدود کنیم تا از خدشهدار کردن و آثار جبران ناپذیر بیاعتمادی به این طرح جلوگیری کنیم.
شهردار تبریز خطاب به فرماندار تبریز اظهار کرد: سرانه مصرف گوشت شهر تبریز با آمار دامهایی که در کشتارگاه ذبح میشوند، همخوانی ندارد که این امر توجیه اقتصادی را برای کشتارگاه صنعتی تبریز غیرممکن کرده است.
شهین باهر اضافه کرد: سرانه مصرف گوشت شهر تبریز ۹ برابر بیشتر از آمار ذبح دام در کشتارگاه صنعتی تبریز است که نشان از تداوم فعالیت کشتارگاههای غیررسمی دام دارد.
وی درباره ایجاد میدان عرضه و فروش دام زنده نیز گفت: مردم انتظار دارند که محل فروش دام در خود شهر تبریز باشد، اما ادارهکل محیط زیست خواستار تامین محل آن در خارج از شهر است که باید با همکاری و همیاری برای این تقاضا اقدامی اساسی شود.
نظر شما