شهرداری اهواز مسئول مشکلات شبکه فاضلاب شهری نیست

شهردار اهواز با بیان اینکه مشکل اساسی این شهر فاضلاب است نه دفع آب‌های سطحی گفت: مشکلات شبکه فاضلاب شهری ارتباطی با شهرداری اهواز ندارد.

به گزارش ایمنا، موسی شاعری اظهار کرد: سال ۱٣۶٩ قانونی تصویب شد که به موجب این قانون شبکه فاضلاب و آب شهر و همه امکاناتی که در شهرداری‌ها بود به مجموعه‌ای از وزارت نیرو به نام شرکت آب و فاضلاب تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه موضوع آب و فاضلاب ارتباطی با مدیریت شهری ندارد، تصریح کرد: بیشترین انتقاد و مطالبه مردم از شهرداری اهواز مسئله فاضلاب است؛ قابل توجه شهروندان، شبکه فاضلاب و مشکلات آن به شرکت تخصصی آب و فاضلاب ارتباط دارد نه شهرداری اهواز، البته شهرداری اهواز در کنار مجموعه آبفا همه تلاش خود را برای دفع آب های سطحی و جلوگیری از آبگرفتگی معابر خواهد کرد.

شهردار اهواز گفت: میانگین بارش ۱۲ سال گذشته اهواز ۱۲۰ و در بهترین حالت ۲۱۰ میلی متر است، این بارش‌ها تبدیل به آب سطحی می‌شود و به دو روش مرکب و مجزا، می توان آب های سطحی را دفع کرد که به دلیل بارش کم در شهر اهواز از شبکه مرکب استفاده شده و خواهد شد.

شاعری با بیان اینکه با تکمیل و اصلاح شدن شبکه فاضلاب اهواز مشکل دفع آب های سطحی رفع می‌شود، اظهار کرد: شهر اهواز نیازی به شبکه دفع آب‌های سطحی ندارد، ایجاد این شبکه ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد که صرف این مبلغ معقول و مقرون به صرفه نیست و اگر شهرداری بخواهد هزینه‌ای را صرف کند باید آن را برای توسعه  شهر برنامه‌ریزی کند، با این حال شهرداری امسال ۴۴ میلیارد ریال برای کمک به شرکت آب و فاضلاب برای دفع آب های سطحی هزینه کرد.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی و تکمیل نبودن شبکه فاضلاب اهواز به احتمال زیاد در سال جاری آبگرفتگی معابر خواهیم داشت و این معضل به مدیریت بنده و شهرداری ارتباطی ندارد بلکه به مشکلات انباشته شده شبکه فاضلاب اهواز و فرسوده بودن آن در طول ادوار گذشته بر می‌گردد.

شهردار اهواز با اشاره به فرسوده بودن شبکه فاضلاب گفت: در حال حاضر که بارش باران نداریم در نقاط مختلف شهر شاهد پس‌زدگی فاضلاب هستیم که به فرسوده بودن و قدیمی بودن شبکه فاضلاب باز می‌گردد.

شاعری ادامه داد: با توجه به وعده داده شده به ساکنان عین‌دو و کیانشهر در خصوص آسفالت خیابان‌ها، زیرسازی در این مناطق انجام شده، که برخی خیابان‌های این مناطق با پس زدگی فاضلاب مواجه شد که باعث تخریب زیرسازی آسفالت شده و این مسئله عملیات روکش آسفالت در این محله ها را به تاخیر انداخت.

کد خبر 392299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.