نفوذ دشمن در قالب جنگ نرم از طریق بازی‌های رایانه‌ای

امروزه رسانه نوظهور بازی‌های رایانه‌ای با تنوع زیادی که دارد بخش قابل توجهی از اوقات فراغت و انرژی کودکان و نوجوانان را به خود اختصاص داده است این رسانه با توانمندی‌ها و ویژگی‌های خاص خود به عنوان ابزاری نوین برای عملیات روانی و قدرت نرم دشمن تبدیل شده و در خانواده‌های ایرانی نفوذ کرده است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسین صادقی گفت: بازی‌های کودکان در گذشته همراه با تحرک و سر و صدا بود اما امروزه کمتر کودکی را می‌بینید که بخواهد بازی انتخاب کند که همراه با تحرک باشد. کودکان امروزی با پیشرفت تکنولوژی هر کدام برای خود رایانه، تبلت، تلفن همراه دارند که از صبح تا شب در گوشه‌ای از منزل ساکت در حال بازی کردن است و کوچکترین تحرکی ندارند.

وی افزود: افزایش بازی‌های غیر بومی در کشور رشد چشمگیری داشته، به طوری که طراحان اینگونه بازی‌ها از هر طریقی سعی دارند فرهنگ خود را در قالب بازی‌های رایانه‌ای به مردم کشورهای اسلامی تحمیل کنند به همین دلیل این بازی‌ها تبدیل به ابزاری برای سودجویی و نفوذ در خانواده‌های ایرانی شده‌ است.

 سرهنگ صادقی با برشمردن مضرات بازی‌های رایانه‌ای غربی گفت: اغلب بازی‌های غربی دارای محتوایی است که ممکن است برای کودکان مضر باشد در بسیاری از این بازی‌ها رواج فرهنگ غربی، خشونت‌گرایی، بروز رفتارهای ضد اجتماعی به وضوح دیده می‌شود که این مسئله می‌تواند باعث درگیر شدن ذهن کودکان با محیط فرهنگی غرب شده و بستری برای آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و خانوادگی شود.

سرهنگ صادقی با تاکید بر اینکه باید با راهکارهای مناسب به مقابله با، برنامه‌ریزی غرب درخصوص بازی‌های رایانه‌ای رفت، گفت: بازی‌های رایانه‌ای خواسته یا ناخواسته وارد خانواده‌ها شده است، آموزش شیوه استفاده از بازی‌های رایانه‌ای، آموزش مبانی سبک زندگی سالم با بازی رایانه‌ای، همکاری با تولیدکنندگان بازی در راستای ایجاد نهضت ساخت بازی‌های بومی، ایجاد اشتغال و ارز آوری از طریق تولید بازی رایانه‌ای بومی بخشی از این موارد مهم است که باید مورد توجه قرار گیرد.

این مقام انتظامی به والدین در زمان خرید بازی‌های رایانه‌ای هشدار داد: هنگام خرید بازی‌های رایانه‌ای نهایت دقت را به عمل آورده و بازی‌هایی برای فرزندان خود انتخاب و خریداری کنند که بیشتر، بازی‌های تولید داخل باشند و سرعت یادگیری و مهارت فرزندان را بالا ببرد نه اینکه فقط برای وقت گذرانی و تفریح باشند.

وی همچنین گفت: بازی‌های رایانه‌ای باید متناسب با سن کودکان انتخاب شوند چرا که در غیر این صورت آسیب‌های خطرناکی به فرزندان می‌زنند.

سرهنگ صادقی در پایان به خانواده‌ها تاکید کرد: والدین باید زمان بیشتری را برای فرزندان خود صرف کنند چراکه هر قدر صمیمیت والدین با فرزندان بیشتر باشد زمینه استفاده کودکان از چنین بازی‌هایی کمتر خواهد شد. والدین باید برای اوقات فراغت فرزندان خود برنامه‌ریزی نموده و برای فرزندان خود بازی‌های رایانه‌ای بومی که متناسب با فرهنگ و اعتقادات ایرانی طراحی گردیده‌اند انتخاب نمایند و همچنین همواره در هنگام بازی فرزندان در کنار آنها باشید، نظارت و رعایت نکات امنیتی را مدنظر قرار دهید و در ضمن موضوع اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای را جدی بگیرند.

سرهنگ صادقی اضافه کرد: پلیس فتا به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا Cyberpolice@ در کلیه شبکه‌های اجتماعی داخلی با ما در میان بگذارند.

کد خبر 389558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.