فعالیت ۸ مرکز معاینه فنی خودرو در اصفهان/معاینه فنی تلفنی انجام نمی‌شود

رییس ستاد معاینه فنی خودرو شهرداری اصفهان گفت: در کلانشهر اصفهان تعداد هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی خودروهای سبک و یک مرکز ویژه خودروهای سنگین با ۱۳ خط فعال است و در یک شیفت کاری به ۲۵۰۰ دستگاه خودرو سرویس‌دهی می‌کند.

جمشید جمشیدیان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: هر سال با فرارسیدن فصل پاییز، پدیده وارونگی هوا میهمان ناخوانده شهرها به ویژه شهرهای بزرگ می‌شود که برای کاهش میزان آلودگی، انجام معاینه فنی خودروها تاثیر بسزایی دارد.

وی تاکید کرد: بر اساس آمارهای موجود ۷۰ درصد آلودگی هوای کلانشهرها ناشی از تردد وسایل حمل و نقل موتوری است که با معاینه فنی مستمر و صحیح می‌توان آلودگی هوا را کاهش داد.

رییس ستاد معاینه فنی خودرو شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان، تمام خودروهای سرویس مدارس ملزم به دریافت کارت معاینه فنی شدند و تست‌های آلایندگی انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه مراکز معاینه فنی خودرو شهر اصفهان آمادگی دارد در یک شیفت کاری به ۲۵۰۰ دستگاه خودرو سرویس‌دهی ‌کند، افزود: در صورت افزایش میزان مراجعه شهروندان، امکان افزایش ساعات فعالیت مراکز و معاینه فنی ۳۵۰۰ دستگاه خودرو در یک روز وجود دارد.

جمشیدیان با تأکید بر اینکه در اصفهان به هیچ عنوان معاینه فنی تلفنی انجام نمی‌شود، گفت: ستاد معاینه فنی خودروهای شهرداری اصفهان مجری استانداردهایی است که از طرف سازمان حفاظت محیط زیست در ارتباط با آلودگی هوا اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: استانداردهای ایمنی خودرو بر اساس شاخص‌های تعیین شده در سامانه «سیمفا» قرار می‌گیرد، البته در شهر اصفهان به شدت نظارت انجام می شود تا معاینه فنی به صورت درست انجام شود.

رییس ستاد معاینه فنی خودرو شهرداری اصفهان با اشاره به کارکرد سامانه سیمفا، اظهار کرد: زمانی که خودرو وارد مرکز معاینه فنی می‌شود، دوربین‌های پلاک‌خوان پلاک خودرو را خوانده و به سامانه سیمفا ارسال می‌کنند و در مسیر بعد اطلاعات خودرو از طریق این سامانه از سرور پلیس راهور استعلام می‌شود و پس از آن مراحل لازم را برای دریافت بعدی معاینه فنی خودرو طی می‌کند.

وی ادامه داد: اگر اطلاعات خودرو منطبق باشد در مراکز معاینه فنی پذیرش خواهد شد، البته تمامی دستگاه‌های موجود در مراکز معاینه فنی مکانیزه هستند و عامل انسانی در آن دخالتی ندارد و تمامی اطلاعات به سیمفا منتقل و براساس استانداردهای شورای عالی محیط زیست و سازمان ملی استاندارد مطابقت داده می‌شود.

جمشیدیان افزود: اگر اطلاعات با هم تطابق داشته باشد، اجازه صدور گواهی معاینه فنی داده می‌شود و در غیر این صورت رد خواهد شد و هیچ گونه دخالت انسانی انجام نمی‌شود.

کد خبر 389510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.