بلاهایی که غذاهای فرآوری‌شده بر سرمان می‌آورد!

رژیم‌های غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده، با افزایش خطر ابتلا به بعضی انواع سرطان‌ از جمله سرطان روده مرتبط است.

به گزارش ایمنا، بعضی تحقیقات حاکی از آن است که خوردن میزان زیادی گوشت فرآوری شده، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را نیز افزایش می‌دهد. در ادامه شما را با واکنش‌های بدن بعد از مصرف غذاهای فرآوری شده و مضرات این غذاها آشنا می‌کنیم:

ضعف عضلات

 بدن شما برای تعمیر و تقویت عضلات، نیاز به پروتئین و چربی‌های سالم دارد. بنابراین برای بهبود وضعیت عضلات بدن خود باید مطمئن شوید که غذاهای فرآوری شده را در رژیم غذایی نمی‌گنجانید.

سرماخوردگی

 سیستم دفاعی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها و ویروس‌ها نیاز به ویتامین‌ها و پروبیوتیک‌ها دارد. خوردن بیش از حد مواد غذایی فرآوری شده، منجر به عدم توانایی شما برای مبارزه با سرماخوردگی، به علت ضعف سیستم ایمنی بدن می‌شود.

کدر شدن پوست

 کلید داشتن پوست روشن، تنها خریدن کرم‌ها و لوسیون‌های گران قیمت نیست، بلکه انتخاب مواد غذایی نیز در این میان نقش موثری دارد. یکی از مزایای عمده صرف نظر کردن از غذاهای فرآوری شده، شامل حال پوست می‌شود. بسیاری از مواد نگهدارنده موجود در این غذاها، امکان داشتن پوست روشن و سالم را از شما می‌گیرد.

کاهش سلامت چشم‌ها

آنچه در دهان خود می‌گذارید، به طور مستقیم با سلامت چشم شما مرتبط است. مهم‌ترین مواد غذایی برای حمایت از سلامت چشم، مصرف آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن و لوتین است.  این آنتی اکسیدان‌ها در اسفناج، هویج و سیب زمینی شیرین یافت می‌شود که اغلب غذاهای فرآوری شده فاقد آن‌ها است.

از بین رفتن استحکام ناخن‌ها

 دنبال کردن رژیم حاوی فرآوری شده، منجر به شکننده شدن ناخن‌ها و تغییر ظاهر آن‌ها می‌شود. برای داشتن ناخن‌های قوی‌تر شما نیاز به پروتئین بالا و بیوتین دارید که در تخم مرغ و بادام هر دوی آن‌ها یافت می‌شود.

کاهش انرژی

 مصرف بیش از حد غذاهای فرآوری شده، باعث می‌شود در تمام طول روز احساس خستگی کنید. مشکل این غذاها این است که حاوی میزان زیادی سدیم، هورمون‌ها و مواد نگهدارنده بوده که منجر به بروز اختلالات هورمونی در بدن می‌شود و جریان خون را به سمت ارگان‌ها کاهش می‌دهند. در نتیجه عملکرد اندام‌های بدن را با مشکل مواجه می‌کند که نتیجه آن بروز خستگی و کاهش سطح انرژی است.

تضعیف سلامت موها

 هنگامی که شما وعده‌های سنگین فرآوری شده را انتخاب می‌کنید، به سلامت موی خود نیز لطمه زده‌اید، زیرا سلامت مو نیاز به انتخاب گزینه‌های غنی از مواد مغذی دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت موها مهم است و به ندرت در بسته‌بندی‌های فرآوری شده وجود دارد. بنابراین سعی کنید برای داشتن موی سالم‌تر و درخشان‌تر به سراغ گردو و چربی‌های سالم در آجیل‌های بدون نمک بروید.

کاهش کیفیت خواب

 شکر و چربی‌های ترانس منجر به اختلال خواب می‌شود. قند افزوده در بسیاری از این محصولات نیز منجر به افزایش قند خون و عدم خواب مناسب خواهد شد. غذاهای چرب در کل، عملکرد طبیعی مواد شیمیایی مغز را که مسئول تنظیم خواب است، مختل می‌کند.

منبع: آوای سلامت

کد خبر 386251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.