به گزارش ایمنا، سریعخوردن غذا موجب افزایش وزن در افراد میشود، بهطوریکه طبق بررسیهای جدید، احتمال چاق شدن کسانی که سریع غذا میخورند، ۱۱۵% برابر بیشتر از سایرین است. در ادامه شما را با مزایای آهسته غذاخوردن برای سلامت افراد آشنا میکنیم.
آهسته غذا خوردن باعث کم خوردن غذا می شود
غذا خوردن عمدتاً توسط هورمونها کنترل میشود؛ پس از صرفغذا، روده ترشح یک هورمون به نام گرلین که گرسنگی را کنترل میکند و ترشح هورمون سیری آغاز میشود. این هورمون به مغز میگوید که غذا خوردید و اشتها را کاهش میدهد. در نتیجه احساس سیری را در شما افزایش میدهد و کمک میکند که دست از خوردن غذا بکشید. این فرآیند حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد. بنابراین آهسته غذا خوردن به مغز شما زمان کافی میدهد تا این سیگنال را دریافت کند.
آهسته غذا خوردن، میزان کالری دریافتی را کاهش میدهد
یک مطالعه که بر روی افراد با وزن متعادل انجام شد، نشان داد هنگامی که افراد غذای خود را آهستهخوردند، میزان کالری دریافتی کمتر بوده و همچنین زودتر احساس سیری کردهاند. این کاهش در دریافت میزان کالری میتواند در دراز مدت سبب کاهش وزن شود.
سایر مزایای آهسته غذا خوردن
افزایش حس لذت از غذا
بهبود گوارش و هضم غذا
کمک به جذب بهتر مواد غذایی
احساس آرامش بیشتر
کاهش استرس
چند توصیه برای شروع آهسته خوردن
اجتناب از گرسنگی شدید
بیشتر جویدن
خوردن غذاهایی که نیاز به جویدن بیشتر دارند
نوشیدن آب
از وسایل الکترونیکی خود استفاده نکنید
از تایمر استفاده کنید
پس از هر لقمه غذا قاشق و چنگال خود را زمین بگذارید تا زمان بیشتری از شما بگیرد
نفس عمیق بکشید
صبور باشید
منبع: خبرآنلاین
نظر شما