این خوراکی‌ها را در فریزر نگذارید!

فریزر وسیله‌ای خوب برای نگهداری مواد خوراکی و کاهش دورریزهای غذایی است اما نگهداری بعضی غذاها با این روش ایده مناسبی نیست.

به گزارش ایمنا، بعضی مواد خوراکی و غذاهای پخته که به نظر نمی‌رسد مشکلی برای نگهداری در فریزر داشته باشد، ممکن است پس از خروج از آن و یخ‌زدایی به طور کامل غیرقابل استفاده شود. در این گزارش شما را با خوراکی هایی که نباید در فریزر نگهداری شود، آشنا می‌کنیم.

شیر

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

اگر بیش از حد شیر خریداری کرده اید، آن را درون فریزر قرار ندهید. انجماد شیر مساله ای ایجاد نمی کند اما پس از یخ زدایی دیگر با یک نوشیدنی یکدست و خامه ای مواجه نیستید و در عوض توده هایی شناور در آب را مشاهده خواهید کرد. در شرایطی که همچنان می توانید آن را در اسموتی یا یک غذای پختنی استفاده کنید، اما شیر شما دیگر برای نوشیدن مناسب نخواهد بود. 

سبزیجات برگ‌دار

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

انتظار نداشته باشید که برگ های منجمد کاهو پس از یخ زدایی در یک سالاد قابل استفاده باشد. سبزیجات حاوی آب فراوان است و زمانی که آنها را منجمد می کنید، آب موجب انبساط و تخریب دیواره سلول هایی می شود که ساختار یک برگ را حفظ می کند. از این رو، برگ های منجمد سبزیهایی مانند کاهو و کلم پس از یخ زدایی به برگ هایی شل و آبدار تبدیل می شود.

سیب زمینی

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

سیب زمینی خام حاوی آب قابل توجهی است. زمانی که سیب زمینی خام را در فریزر قرار می دهید، شاکله آن به گونه ای غیر قابل بازگشت تغییر می کند. زمانی که سیب زمینی خام منجمد یخ‌زدایی می شود، بافتی خمیری و لزج به خود می گیرد که مصرف آن به هیچ عنوان خوشایند نخواهد بود. همچنین پخت آن‌ها بر اساس بسیاری از روش های محبوب آماده کردن سیب زمینی نیز دشوار خواهد بود.

مایونز

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

پس از منجمد کردن مایونر، این سس دیگر به آنچه دوست دارید در ساندویچ خود استفاده کنید، تبدیل نخواهد شد. بافت خامه ای و یکدست مایونز به ماده‌ای توده ‌ای تبدیل می شود. در صورت نگهداری در یخچال، مایونز از طول عمر بالایی برای نگهداری برخوردار است، اما اگر به میزان زیاد از این سس استفاده می کنید، منجمد کردن آن در فریزر ایده خوبی نیست.

پنیر

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

شما می توانید بدون مواجهه با خطرات سلامت پنیر را منجمد کنید، اما کیفیت این محصول را در معرض خطر قرار خواهید داد. انجماد می تواند موجب تغییر در طعم و بافت پنیر شود، به ویژه اگر پنیر مانده، حفره‌دار یا نرم باشد. اما اگر قصد دارید تا پنیری مانند پارمزان را برای مدتی طولانی‌تر نگهداری کنید، منجمد کردن آن مساله ساز نیست.

ادویه ها

12 خوراکی که نباید یخ بزنند!

ادویه های خشک از طول عمر بالایی برای نگهداری برخوردار هستند، اما اگر زیاد آشپزی نمی کنید ممکن است محصولاتی که تاریخ انقضای آنها نزدیک است را در اختیار داشته باشید. اگر قصد افزایش زمان نگهداری آنها را دارید، استفاده از فریزر ایده خوبی نیست. ادویه ها باید در مکانی خشک نگهداری شوند تا از به هم چسبیدگی آنها جلوگیری شود، اما انجماد و یخ زدایی می تواند به تکه‌های نامناسب خشک یا مرطوب  ادویه ها منجر شود. افزون بر این، عطر و طعم آن‌ها می تواند به واسطه انجماد تغییر کند.

منبع: عصر ایران

کد خبر 380455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.