افتخار می‎کنیم «آخوندحکومتی» هستیم

تحولات سیاسی امروز و فعالیت و اظهار نظر چهره های سیاسی در خصوص اتفاقات جاری کشور را در بسته خبری سیاسی ایمنا دنبال کنید.

خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری سیاسی شبانگاهی خود به ارائه اخبار منتشر شده طی امروز می پردازد:

 انتخابات سال ۸۸، انتخابات سالمی بود

عباسعلی کدخدایی امروز (شنبه) در نشست خبری با خبرنگاران که در محل شورای نگهبان در رابطه با نزدیکی به سالگرد انتخابات سال ۸۸ و بازخوانی انتخابات آن دوره، گفت: انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، انتخابات سالمی بود و درباره آن اعلام نظر هم شد که پایان‌بخش همه مسائل بود.

اگر در سالروز برگزاری انتخابات مطالبی را بازخوانی می‌کنیم، با هدف تقویت تاکید بر سلامت آن انتخابات و آگاه‌سازی مردم است و کاری به اظهارنظرهای گاه و بیگاه برخی افراد درباره آن نداریم. کشور ما کشوری آزاد است و بعضی افراد سخنانی را بر زبان می‌آورند که گوش ما خیلی نمی‌شنود و این گفته‌ها چندان هم معیار درستی ندارد.

دیدار لاریجانی با رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس فرانسه

علی لاریجانی امروز در دیدار با ماریل دوسارنز، رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس فرانسه با تاکید بر اهمیت روابط اقتصادی با فرانسه، گفت: کشور فرانسه به خوبی می‌تواند در منطقه نقش آفرینی کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود مذاکرات متعددی که وجود داشت، اما وعده رئیس جمهور فرانسه به رئیس جمهور ایران برای حفظ برجام محقق نشد، در واقع باید گفت مکانیزم اینستکس روی کاغذ مانده است.

وی با اشاره به همکاری فرانسوی‌ها در کاشان، بیان کرد: در شرایطی که روابط بین بانکی فراهم نیست چگونه می توان فعالیت اقتصادی بین شرکت‌های دو کشور ایجاد کرد؟ شرکت توتال اولین شرکت فرانسوی بود که بعد از خروج ترامپ از برجام ایران را ترک کرد.

رئیس دستگاه قانون گذاری کشور تاکید کرد: نمایندگان مجلس دو کشور می‌توانند نقش مهمی در تصمیم گیری‌ها ایفا کنند.

رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس فرانسه در این دیدار گفت: روابط و گفت‌وگوی پارلمانی اهمیت بسیاری دارد چرا که نمایندگان دو کشور می‌توانند در شرایط سخت، نقش موثری ایفا کنند، از این رو روابط دوجانبه را بسیار مهم می دانیم.

وی بیان داشت: ایران و فرانسه در سطوح مختلف از جمله علمی، فرهنگی، پزشکی و ورزشی روابط دارند که به دنبال توسعه آن هستیم، از سوی دیگر در این دیدار می خواهیم تعلق خاطر فرانسه به برجام را یادآوری کنیم، نیت و تلاش ما این است که اینستکس راه اندازی و  کار شود.

رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس فرانسه ادامه داد: امنیت منطقه برای ما مهم است و می‌خواهیم مسئله سوریه با راه حل سیاسی خاتمه پیدا کند و شرایطی فراهم شود که صلح در یمن برقرار باشد.

دوسارنز با بیان اینکه حفظ برجام برای اروپا مهم است، بیان داشت: تلاش هایی در حال انجام است که برجام حفظ شود و فرانسه برای رسیدن به این هدف مصمم بوده، این مهم است که طرفین مذاکره به نقطه نظرات مشترک برسند، اراده ای در اتحادیه اروپا وجود دارد که برجام حفظ شود.

افتخار می‎کنیم «آخوندحکومتی» هستیم

آیت الله سید احمد خاتمی در دیدار با فرمانده و اعضا شورای فرماندهی تیپ ۸۳ امام جعفر صادق (ع) با اشاره به اینکه فلسفه تشکیل تیپ ۸۳ تثبیت روحیه جهادی بود اظهار داشت: سازماندهی طلاب جهادی به خصوص بعد از جنگ جایی خالی بود که توسط تیپ ۸۳ پر شد و اگر این طلاب جهادی توسط تیپ ۸۳ سازماندهی نمی شدند چه بسا پراکنده شده و از ظرفیت آنان استفاده بهینه نمی شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه عملیه قم افزود: الحمدلله تیپ ۸۳ امام جعفر صادق (ع) از باب ( لَّمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَی ٱلتَّقْوَی مِنْ أَوَّلِ یَوْمٍ أَحَقُّ أَن تَقُومَ فِیهِ ) از ابتدا مخلصانه این تشکیلات جان گرفت و الحمدالله مخلصانه ادامه پیدا کرد و کسانی که با اصل انقلاب میانه ندارند طلاب انقلابی و تیپ امام جعفر صادق (ع) را نمی پسندند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به ترفند ضد انقلاب برای دور کردن طلاب و روحانیون انقلابی از انقلاب با  تعبیر آوردن به «آخوند حکومتی» اظهار کرد: ما افتخار می کنیم سرباز نائب امام زمان (عج) و آخوند حکومتی هستیم چرا که تنها گذاشتن نائب امام زمان تنها گذاشتن امام زمان (عج) است.

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پایان با اشاره به دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب و تحقیر آمریکا اظهار کرد: صلابت امام خامنه ای مدظله العالی در دیدار با نخست وزیر ژاپن اوج عزت تشیع بود ما افتخار می کنیم سرباز این آقا باشیم.

تعیین میزان مستمری مشمولان قانون تأمین اجتماعی در سال جاری

هیئت وزیران در جلسه ۱۱ /۲/ ۱۳۹۸ به پیشنهاد شماره ۲۰۴۶۱ مورخ ۱۰ /۲/ ۱۳۹۸وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد ماده (۹۶) قانون تأمین اجتماعی - مصوب ۱۳۵۴-  تصویب کرد:

۱- از تاریخ ۱/۱/ ۱۳۹۸ کلیه مستمری­های بازنشستگی، ازکارافتادگی و مجموع مستمری بازماندگان مشمولین قانون تأمین اجتماعی که تا پایان سال ۱۳۹۷ برقرار شده­اند، براساسمصوبه ۲۷ /۱۲/ ۱۳۹۷ شورای­عالی کار، برای دریافت­کنندگان حداقل مستمری به مبلغ پانزده میلیون و یکصد و شصت و هشت هزار و هشتصد و ده  (۸۱۰ر۱۶۸ر۱۵) ریال، به میزانسی و شش و نیم درصد (۵/۳۶%) و برای سایر سطوح به میزان سیزده درصد (۱۳%) مستمری آنان در پایان اسفند ماه ۱۳۹۷ به علاوه مبلغ ثابت دو میلیون و ششصد و یازده هزار و چهارصد و هفتاد (۴۷۰ر۶۱۱ر۲) ریال افزایش می ­یابد.

۲- افزایش مستمری سایر افرادی که به نسبت پرداخت حق بیمه برقرار شده است، تا حداقل مستمری، به میزان سی و شش و نیم درصد (۵/۳۶%) و مستمری­های بیش از حداقل، همانند سایر سطوح و به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه خواهد بود.

معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

عجیب است که برخی می‌خواهند برای دشمن مرموز و مزوّر ملت جشن بگیرند

آیت الله علی اکبر رشاد در اجلاسیه شورای حوزه‌های علمیه استان تهران، اظهار کرد: اینکه سفارتخانه‌های اجنبی و بخصوص نمایندگی سیاسی کشورهایی با سابقه ممتد استعماری در جهان اسلام همچون ایتالیا و انگلستان با برگزاری مراسمات، در کشور اقدام به هنجارشکنی می‌کنند، برای مردم ما قابل تحمل نیست. آیا مقامات مسئول از این تحرکات و هنجارشکنی‌ها مطلع هستند یا مطلع نیستند؟ اگر مطلع نیستند که مایه تعجب و تأسف است! و اگر مطلعند اما بی‌تفاوتند که صدچندان مایه تعجب و تأسف است!

وی خطاب به مسئولان امر تأکید کرد: اینکه در خبرها آمده است سفارتخانه دولت استعماری با اخذ مبالغی از برخی شرکت‌های ایرانی، هزینه جشن تولد عجوزه انگلیس را تأمین و با دعوت از برخی چهره‌های فرهنگی معلوم‌الحال و فعالین سیاسی بی‌بته، در صدد برپایی چنین جشنی است، آیا واقعیت دارد؟ اگر واقعیت دارد چرا واکنشی از سوی مسئولین نسبت به این رفتارهای تحقیرآمیز دیده نمی‌شود؟ آیا ملت ایران باید به مناسبت تولد این عجوزه  منحوسه که وجودش طی دوره حیات سراسر سیاهش مایه این همه خسارت و نحوست برای کشور ما و جهان اسلام بوده است شادی کنند؟ وا اسفا! این اخبار و اعمال انسان را به یاد دوره بی‌فرهنگی قجری و فرومایگی قجرها می‌اندازد.

رشاد افزود: سلطنت و ملوکیت خود نشانه عقب‌افتادگی و حماقت سیاسی است و ملکه‌پرستی عین خرافه‌گرایی و سفاهت فرهنگی است و انگلیسی‌های پر ادعا در حد اعلا درجه گرفتار آنند و با کمال وقاحت در قرن بیست‌ و یکم همچنان بر طبل این افکار و اعمال قرون وسطایی می‌کوبند! و برای تولد سمبل این افکار و اعمال خرافی جشن برپا می‌کنند، آنگاه انسان ملاحظه کند که یک عده فرهنگی‌نما و سیاست‌ باز مشکوک و متملق می‌خواهند با وقاحت و خفت در جشن تولد این مولود منحوس که نماد و نمود این حماقت و سفاهت است، شرکت کنند بسی غم‌انگیز و تأسف‌آور است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: برای این عجوزه و دولت فخیمه‌اش که طی دهه‌ها و بلکه طی قرون جز نحوست و خباثت برای ملل مختلف و بیش از همه برای ملت ما چیزی نداشته است، آیا باید جشن گرفت یا سوگواری کرد؟ جرایم و جنایات بی‌حد و حصر دولت سراسر نکبت و نحوست روباه پیر هرگز از خاطره تاریخی مردم ما زدوده نخواهدشد؛ دولت استکباری آمریکا یکی از محصولات منحوسه این شجره ملعونه است. دولت انگلستان همیشه و همچنان در حال جنگ با ماست، عجیب است که برخی می‌خواهند برای دشمن مرموز و مزوّر ملت جشن بگیرند. کسانی که در چنین آئینی حضور پیدا کنند بدانند: در صورت شرکت در این مراسم منحوس از نظر مردم ما در زمره منفورترین خواهند بود.

سال ۹۸ سال پربرکتی برای نیروی پدافند هوایی است

 امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ضمن بازدید از قسمت های مختلف دانشگاه نیروی پدافند هوایی، با فرماندهان و مسئولین این دانشگاه نیز دیدار کرد.

فرمانده کل ارتش در این دیدار گفت: سال ۹۸ سال پربرکتی برای نیروی پدافند هوایی است که باید این فرصت را غنیمت شمرد.

 وی با بیان اینکه دانشگاه افسری از دیدگاه مقام معظم رهبری مهمترین بخش برای ارتش محسوب می شود، افزود: تمام تلاش فرماندهان و مسئولین دانشگاه باید این باشد که افسران خوب تربیت کرده، تمام تجربیات خود را در اختیار دانشجویان قرار دهند و همچنین دانشجویان را پس از فارغ التحصیلی مورد ارزیابی قرار دهند.

کد خبر 379284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.