مصرف گردو چه تاثیری بر سرطان پستان دارد؟

مطالعات جدید نشان می دهد که مصرف گردو می تواند رشد و بقای سرطان پستان را سرکوب کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پژوهش محققان دانشگاه مارشال آمریکا نشان می‌دهد که مصرف روزانه دو اونس گردو (هر اونس ۲۸.۳۵ گرم است) به مدت دو هفته می‌تواند به طور چشمگیری بیان ژن را در سرطان‌ پستان تغییر دهد.

 طی این مطالعه، زنانی با توده‌های پستانی به منظور تحقیق و انجام بیوپسی (نمونه برداری) به دو گروه مصرف کننده گردو و کنترل شده تقسیم شدند. زنانی که در گروه مصرف کننده گردو قرار داشتند پس از دو هفته تحت عمل جراحی و نمونه برداری مجدد قرار گرفتند.

نتایج نشان می‌داد که ۴۵۶ ژن به طور چشمگیری در تومور بر اثر استفاده از گردو تغییر کرده بود. به گفته محققان، هنوز تحقیقات بیشتری برای تایید بالینی این یافته نیاز است.

این پژوهش در مجله "Nutrition Research" منتشر شده است.

کد خبر 371667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.