آنتی اکسیدان‌ در درمان استرس موثر هستند/شیوع ۲۴ درصدی خروپف در مردان

شیوع ۲۴ درصدی خروپف در مردان، افزایش مصرف آنتی بیوتیک‌ها در اروپا و ارتباط ذات الریه و خطر حمله قلبی را در بسته خبری ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یافته‌های محققان دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا نشان داد مصرف ۴ گرم "تائورین" در روز موجب کاهش علائم روانی تنها در مدت ۱۲ هفته شد. تائورین اسید آمینه ای است که در غذاهایی نظیر بوقلمون و سخت پوستان دریایی همچون میگو، خرچنگ و صدف یافت می‌شود.

همچنین مشخص شد که مکمل های آنتی اکسیدان نظیر n-استیل سیستین و ویتامین C برای بیماران مبتلا به میزان بالا استرس اکسایشی موثر هستند.

به گفته محققان، مکمل های اُمگا-۳ هم موجب بهبود سلامت مغز در افراد جوان مبتلا به روان پریشی می شود.

جوزف فیرث، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: "مسلما برخی مواد مغذی ممکن است سودمند باشند اما نمی توانند جایگزین درمان استاندارد شوند و باید در کنار درمان اصلی به بیماران توصیه شوند."

در این مطالعه، تیم تحقیق داده های هشت مطالعه مستقل در مورد مکمل های غذایی را که بر روی ۴۵۷ بیمار جوان در مراحل اولیه بیماری روانی نظیر شیزوفرنی انجام شده بود را بررسی کردند.

ارتباط ذات الریه  و خطر حمله قلبی

محققان دانشکده پزشکی لندن دریافتند چندین ارگانیسم متفاوت که عامل بروز عفونت های تنفسی، از جمله ویروس آنفلوانزا و S.pneumoniae (شایع ترین باکتری عامل ذات الریه) هستند مسئول بروز التهاب در قلب هم هستند.

این شرایط در ادامه منجر به لخته شدن خون در ماهیچه های قلب می شود و در نتیجه خطر حمله قلبی و سکته افزایش می یابد.

یافته های جدید بیانگر این مطلب است که ابتلا به آنفلوانزا یا ذات الریه ریسک حمله قلبی را تا یک هفته بعد از ابتلا به این عفونت و ریسک سکته را تا یک ماه بعد افزایش می‌دهد.

شارلوت وارن گاش، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: "بیماری قلبی، سکته و عفونت های دستگاه تنفسی تحتانی سه عامل اصلی مرگ در جهان در طول ۱۵ سال گذشته بودند و بر شمار زیادی از افراد جهان تاثیر می‌گذارند."

به گفته محققان، خطر حمله قلبی و سکته در افراد جوان و سالم بعد از عفونت دستگاه تنفسی پایین است، و تاثیر آن در افراد کمتر از ۶۵ سال در مقایسه با افراد ۶۵ سال به بالا و همچنین افراد مبتلا به بیماری های قلبی کمتر است.

در این مطالعه، محققان نرخ بروز حمله قلبی و سکته را در ۱۹۸۹ فرد بزرگسال در مدت بعد از عفونت تنفسی مورد بررسی قرار دادند و آن را با نرخ بروز مشکلات قلبی عروقی در سایر زمان‌ها مقایسه کردند.

به گفته محققان، واکسن آنفولانزا می‌تواند به حفاظت در مقابل حملات قلبی و سکته بعد از عفونت تنفسی کمک کند

افزایش مصرف آنتی بیوتیک‌ها در اروپا

با انتشار آماری از رشد مقاومت آنتی بیوتیک‌ها، «ویتنیس اندریوکایتیس»، کمیسیونر بهداشت و ایمنی غذای اتحادیه اروپا اظهار داشت: باید در سراسر این منطقه زنگ هشدار به صدا درآید. گزارش منتشر شده نشان می‌دهد در حال ورود به جهانی هستیم که درمان عفونت‌های شایع در آن سخت‌تر شده‌ است.

مقاومت دارویی از استفاده نادرست یا زیاده‌روی در مصرف آنتی بیوتیک‌ها و دیگر داروهای ضد میکروبی ناشی می‌شود که شرایطی را برای باکتری‌ها فراهم می‌سازد تا با پیدا کردن روش‌های جدید در مقابل دارو مقاوم شوند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در بررسی انجام شده روی ۲۸ کشور اتحادیه اروپا مشخص شد باکتری موسوم به کامپیلوباکتر که موجب مسمومیت غذایی می‌شود در برخی از کشورها به آنتی‌بیوتیک فلوروکینولون به شدت مقاوم شده و این دارو دیگر در درمان این عفونت اثربخش نیست.

شیوع ۲۴ درصدی خروپف در مردان

خسرو صادق نیت، دبیر انجمن علمی پزشکی خواب ایران با اشاره به اینکه شیوع اختلالات خواب به دلیل مشکلات تنفسی در مردان با علامت خروپف حدود ۲۴ درصد است، گفت:‌ تشخیص ندادن به موقع و درست بیماری‌های خواب از معضلات جدی این حوزه به شمار می‌رود.

وی افزود: در مردان شیوع اختلالات تنفسی حین خواب با علامت خروپف تا ۲۴ درصد اعلام شده و بی‌خوابی در زنان ابتلای آن ۳۰ درصد و به صورت مزمن تا ۱۰ درصد است.

دبیر انجمن علمی پزشکی خواب ایران ادامه داد:‌ افرادی که شیفت کاری دارند تا ۶۰ درصد آمار اختلال خواب در آنها گزارش شده است و به طورکلی در علم خواب ۸۰ بیماری طبقه‌بندی شده که علائم مختلفی دارد.

وی افزود: از معضلات جدی در حوزه اختلالات خواب، عدم تشخیص به موقع و درست آن است که در جهان و در کشورهای پیشرفته تا ۸۰ درصد این عدم تشخیص به موقع گزارش شده است.

صادق‌نیت، چاقی، فشار خون بالا، دیابت، سکته مغزی و قلبی را از عوارض این اختلالات تنفسی که سبب بروز اختلالات خواب می‌شود برشمرد و گفت: در صورتی که اختلال خواب ناشی از مشکل تنفسی حین خواب باشد، روش‌های ابزاری پیشرفته پزشکی و یا عمل جراحی چاره آن است.

دبیر انجمن علمی پزشکی خواب ایران خاطرنشان کرد:‌ به طورکلی بی‌خوابی‌ها شامل چهار نوع است که در نوع اول، فرد در شروع خواب دچار مشکل می شود که با بهداشت خواب و دور کردن اضطراب می‌توان آن را مداوا کرد. در نوع دوم، فرد در تداوم خواب مشکل دارد و به طور مکرر از خواب بیدار می‌شود که بیماری‌هایی همچون پروستات، دیابت و مشکلات قلبی می‌تواند دلیل آن باشد.

صادق‌نیت گفت: در برخی از افراد ابتدای خواب خوب است، ولی صبح زود و یا ساعت ۳ بامداد از خواب بیدار می‌شوند که این مسئله می‌تواند ناشی از افسردگی در آنها باشد. در نوع چهارم، فرد زمانی که از خواب بیدار می‌شود احساس کسلی و خستگی دارد که خروپف و وقفه‌های تنفسی و یا مشکلات حرکتی حین خواب می‌تواند دلیل و منشأ آن باشد.

کد خبر 369057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.