ترافیکاتور فرهنگ‌سازی می‌کند

دبیر جشنواره ترافیکاتور گفت: "کلاه ایمنی، سرزندگی" موضوع محوری این کار است چون اصفهان آمار فوتی بالایی در میان راکبان موتورسیکلت‌ها دارد و نیاز است که فرهنگ‌سازی جدی در زمینه استفاده از کلاه ایمنی انجام شود.

پیام پورفلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری "جشنواره کاریکاتور فرهنگ ترافیک" اظهار کرد: جشنواره کاریکاتور فرهنگ ترافیک با عنوان "ترافیکاتور" در سه موضوع "اصفهان شهر دوچرخه ها، نه به خودروی تک سرنشین و کلاه ایمنی سرزندگی" برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ملاک‌های تهیه آثار و داوری این جشنواره گفت: طبیعتا در داوری‌های جشنواره‌ها ملاک‌های متعدد هنری و تکنیکی بررسی می‌شوند و یکی از مهمترین ملاک‌های داوری محتوای اثر است، لازم است که محتوا هم‌راستا با موضوع جشنواره باشد و دغدغه‌های برگزار کنندگان را نسبت به موضوع برآورده کرده باشد.

دبیر جشنواره ترافیکاتور با بیان اینکه شرکت کنندگان باید نگاه خلاقانه و بکری نسبت به موضوع ارائه دهند و این پارامتر مهمی است، گفت: سوژه در کاریکاتور نباید تکراری باشد چون سوژه‌های تکراری ارزش چندانی ندارند حتی اگر اجرای ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه "کلاه ایمنی، سرزندگی" موضوع محوری این کار است تا برای استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی فرهنگ‌سازی شود، افزود: این موضوع در جشنواره برای ما قابل توجه است. چون اصفهان آمار فوتی بالایی در میان راکبان موتورسیکلت‌ها دارد و نیاز است که فرهنگ سازی جدی در زمینه استفاده از کلاه ایمنی انجام شود.

پورفلاح اضافه کرد: اصفهان شهر دوچرخه‌ها و نه به خودروی تک سرنشین نیز از دیگر بخش های این جشنواره است، در این دو بخش نیز نگاه بدیع بسیار مهم است، تا کنون در این موضوعات آثاری خلق شده اما برای برگزار کننده مهم است که حال و هوای اصفهانی اثر حفظ شود بنابراین به آثاری که نگاه بومی دارد توجه ویژه‌ای می‌شود.

وی با بیان اینکه شرکت کنندگان باید سوژه‌ها را در بافت اصفهان تجسم کرده و بر اساس موقعیت شهر اصفهان کار را اجرا کنند، گفت: آثار رسیده به دبیرخانه بعد از پایان مهلت توسط هیئت انتخاب در خانه کاریکاتور انتخاب می‌شوند.

دبیر جشنواره ترافیکاتور با اشاره به داوری آثار شرکت کننده در این جشنواره افزود: آثار ضعیف حذف و آثاری که مقداری از پارامترهای هنری را داشته باشند وارد مرحله داوری می‌شوند.

وی ادامه داد: محمدعلی خوشکام، دخشید قدرتی پور و علی اسدی، داوران جشنواره هستند. آثار چندین مرحله داوری می‌شود تا به مرحله پایانی برسد.

پورفلاح گفت: دوستانی که در اصفهان هستند می‌توانند در جلسات خانه کاریکاتور شرکت کنند و حتما ورکشاپی خواهیم داشت تا به شرکت کنندگان برای ایده کمک شود.

کد خبر 361837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.