خشکسالی عامل اصلی کاهش برداشت بِه در اصفهان است

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان کاهش برداشت "بِه" از باغات استان اصفهان را ناشی از خشکسالی دانست و اظهار کرد: خشکسالی و کم آبی از عواملی بود که امسال بیشترین فشار را بر باغات و مزارع استان وارد کرد.  

احمدرضا رئیس زاده در گفتگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: از دو هزار و ۳۲۸ هکتار باغ "بِه" موجود در استان اصفهان، دو هزار هکتار مثمر است، امسال نیز ۱۴هزار و ۴۰۰ تن به برداشت شد.

وی افزود: در زمان گرده افشانی درخت بِه (در فصل بهار)، نابسامانی شرایط آب و هوایی باعث بروز مشکل در تولید این محصول شد و البته تاثیرات خشکسالی نیز، غیر قابل انکار است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان خاطر نشان کرد: شهرستان های نطنز، فلاورجان، تیران و کرون، شهرضا، شاهین شهر و گلپایگان به ترتیب بیشترین محصول بِه استان را تامین کرده‌اند و محصولات این باغات با عنوان " بِه اصفهان " در کشور شناخته می شود.

رییس زاده یادآور شد: با توجه به اقلیم اصفهان کاشت به پیشنهاد می شود، اما باید در مناطق خنک کاشته شود زیرا به، محصولی سردسیری است.

کد خبر 359553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.