مریم یاوری در گفتو گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت آداب غذا خوردن زنان باردار، اظهار کرد: زنان باردار در هر وعده غذایی از پرخوری در این دوران پرهیز کنند. علاوه بر این از در همخوری نیز دوری کرده و نباید چند نوع غذا را با هم استفاده کنند.
وی اضافه کرد: مصرف خوراکی های سبک مانند نان خوب و با کیفیت، آشهای ساده با مخلوط زیره که سبک بوده و هضم سریعی دارد را به زنان بار دار توصیه میکینم. همچنین استفاده از مواد پروتئینی گوشت بره و گوشت لطیف پرنده ها در برنامه غذایی این گروه از زنان نیز توصیه میشود.
متخصص طب سنتی درباره خوراکیهای مفید برای میان وعده، خانمهای باردار گفت: خوردن میوههایی مانند، سیب، به، گلابی انار و مویز و از مغزیجات به خصوص بادام برای میان وعده در دوران بارداری مفید هستند.
وی خاطرنشان کرد: رعایت این موارد و توجه به برنامه غذایی در دوران بارداری را درکتاب های طب سنتی حافظات جنین نام می برند و خوردن این نوع مواد غذایی مفید و میان وعده ها احتمال بارداری موفق زنان را بالا می برد.
یاوری با بیان اینکه زنان در مصرف گروهی از مواد غذایی و خوراکی ها در دوران بارداری نباید زیادروی کنند، افزود: خانم باردار مجاز به استفاده از هر خوراکی و گیاهی در این دوران نیست. به دلیل اینکه بعضی از خوراکی ها و گیاهان در دوران بارداری منجر به ایجاد نقص در جنین می شوند و احتمال سقط جنین را بالا میبرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان یادآور شد: گروهی از خوراکیها ناسالم هستند برای مثال نوشابهها، چای پررنگ، قهوه، فست فودها خوراکیهایی هستند که در آن از رنگهای خوراکی استفاده شده و صنعتی و مصنوعی هستند و مصرف این نوع خوراکی در دوران بارداری باید منع شود.
وی تصریح کرد: مصرف غذاهای تند و تلخ با مکانیزمهایی که در طب سنتی مطرح است شانس بارداری موفق را پایین میآورد.
متخصص طب سنتی درباره مصرف گیاهان دارویی، تاکید کرد: گروههای دیگری از خوراکیها مانند آلوئه ورا، گل گاو زبان، دارچین، کرفس، پونه، رزماری گیاهانی هستند که احتمال سقط و نقایص جنینی را زیاد می کنند و نباید در دوران بارداری مصرف آنها افزایش پیدا کند.
نظر شما