"توقف فرآیند اسقاط خودرو" تاثیری در روند نوسازی تاکسی‌ها ندارد

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: نوسازی تاکسی های فرسوده ارتباطی به توقف فرآیند اسقاط خودروهای فرسوده به دنبال ممنوعیت واردات خودرو ندارد ولی موجب کند شدن روند نوسازی تاکسی های فرسوده می شوند.

به گزارش ایمنا، مرتضی ضامنی اظهار کرد: اسقاط خودرو تابع واردات خودرو است، قاعدتا وقتی واردات خودرو ممنوع شود محل مصرف برگه های اسقاط تعریف نشده خواهد بود و ارزش ریالی خود را از دست خواهند داد در نتیجه علاقمندی مالکان خودروهای فرسوده برای اسقاط خودروهایشان نیز کم خواهد شد.

وی با بیان اینکه اسقاط تاکسی‌های فرسوده از محل اعتباراتی که در قالب قانون بودجه دیده شده و توسط گمرک برای شرکت خودروساز، کارسازی می‌شود، افزود: نوسازی تاکسی‌های فرسوده ارتباطی به ممنوعیت واردات خودرو ندارد، اما می‌تواند موجب کند شدن روند نوسازی تاکسی‌های فرسوده شود، بنابراین اگر محلی باشد که به غیر از گمرک بتوانیم از برگه‌های اسقاط استفاده کنیم و به موازات طرح گمرک، طرح‌های دیگری در حوزه نوسازی پیش ببریم، سرعت نوسازی بیشتر خواهد شد.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور ادامه داد: از دو طریق می‌توان از گواهی اسقاط استفاده کرد که یکی از آنها از محل گمرک و دیگری مراکز اسقاط خودروها است. از محل گمرک به واسطه اعتباراتی که تعریف شده تا سقفی امکان نوسازی تاکسی‌های فرسوده وجود دارد و اگر از محل دوم یعنی مراکز اسقاط خودرو امکان نوسازی فراهم شود و بتوانیم برگه‌های اسقاط را در جای دیگر استفاده کنیم که ارزش ریالی نیز داشته باشد، این به ما کمک می‌کند که سرعت نوسازی را افزایش دهیم.

ضامنی اظهار کرد: به سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد داده‌ایم که این امکان را برای شرکت‌های خودروساز ایجاد کند تا در حوزه حمل و نقل عمومی امکان استفاده از گواهی‌های اسقاط در ادارات دیگری مانند دارایی و... فراهم شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 347266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.