توانمندسازی دبیرستانی‌ها در برابر اعتیاد

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از اجرای سراسری طرح توانمندسازی دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه در سال جاری خبر داد و در این باره گفت: این مقطع حساسیت ویژه‌ای دارد و بحران هویت در حال شکل‌گیری و آسیب‌پذیری این دانش‌آموزان بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از ایسنا، عارف وهاب‌زاده با بیان برنامه‌های مهم پیشگیری در حوزه اعتیاد در سال جاری اظهار کرد: برنامه ششم توسعه از امسال شروع شده است و قرار براین است که هر سال ۵ درصد از بروز اعتیاد بکاهیم.

وی افزود: براساس سند جامع، تعالی و سهم هر دستگاه، مشخص شده است و برنامه‌ریزی کلانی در حوزه‌های مختلف انجام دادیم. به عنوان مثال وظایفی برای آموزش و پرورش تعریف شده است.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه طی سال‌های ۹۰ تا ۹۵ تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد دانش‌آموزان در خوشبینانه‌ترین حالت تحت پوشش برنامه‌های پیشگیرانه قرار گرفتند، عنوان کرد: بیش از ۱۳ میلیون جمعیت دانش‌آموزی داریم و قطعا باید امسال به سقف پوشش ۲۰ درصدی برسیم. اگر این اتفاق رخ ندهد، برای اجرای برنامه ششم در ادامه با مشکل جدی مواجه می‌شویم.

وهاب‌زاده ادامه داد: ستاد مبارزه با موادمخدر بودجه کمکی در اجرای برنامه‌ها در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌دهد، اگر خود دستگاه‌ها کمک نکنند عملا نمی‌توانیم برنامه‌ها را به درستی اجرا کنیم. امسال چند برنامه ویژه برای آموزش و پرورش داریم تا نرخ پوشش را بالا ببریم.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از اجرای سراسری طرح توانمندسازی دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه در سال جاری خبر داد و در این باره گفت: این مقطع حساسیت ویژه‌ای دارد و بحران هویت در حال شکل‌گیری است. آسیب‌پذیری این دانش‌آموزان بیشتر است و به همین خاطر از سال گذشته در ۱۳ استان این طرح را به صورت آزمایشی اجرا کردیم و نتایج ارزیابی‌ها مثبت بود به همین خاطر امسال در تمام استان‌ها اجرایی خواهد شد.

وهاب‌زاده ادامه داد: سال گذشته بیش از ۹۰۰ هزار نفر از والدین، دانش‌آموزان و معلمان با بسته‌های استاندارد آموزش پیشگیرانه تحت پوشش قرار گرفتند که امسال این میزان باید افزایش یابد و به سقف پوشش ۲۰ درصدی در جمعیت دانش‌آموزی برسیم.

کد خبر 325588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.