کاهش منابع آب زیر زمینی و وزش بادهای شدید از عوامل عمده کاهش انار است

مدیر جهاد کشاورزی نجف آباد گفت: کاهش منابع آب زیر زمینی، وزش بادهای شدید در زمان گلدهی، گرمای شدید تابستان و آفت کرم گلوگاه انار را از عوامل عمده کاهش محصول انار در این شهرستان است.

به گزارش ایمنا، مجتبی مطهری اظهار داشت: سطح زیر کشت انار در این شهرستان شامل 120 هکتار غیر بارور و 640 هکتار بارور با عملکرد 6 تُن در هکتار است.
وی گفت: عمده ارقام انار موجود در نجف آباد شامل انار ملس، دانه قرمز، نادری بادرود و آلک معمولی است.
مدیر جهاد کشاورزی نجف آباد افزود: آغاز فصل برداشت انار در این شهرستان از اوایل مهر در ارقام زودرس تا اواسط آبان در سایر ارقام است.
وی گفت: پیش بینی می شود کشاورزان تا پایان فصل برداشت بیش از سه هزار و 800 تُن انار را از باغات این شهرستان برداشت کنند.
وی کاهش منابع آب زیر زمینی، وزش بادهای شدید در زمان گلدهی، گرمای شدید تابستان و آفت کرم گلوگاه انار را از عوامل عمده کاهش محصول در این شهرستان برشمرد.

کد خبر 319503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.