کشت برنج یکی از صنایع اقتصادی می باشد که از قدیم از نسلی به نسل دیگر به یادگار مانده است. در شهرهای شمالی ایران، کاشت برنج در اردیبهشت ماه صورت می‌گیرد و ماه مرداد با گرمای شرجی و طاقت‌فرسایی که دارد موسم رسیدن برنج‌ها و خوشه دادن آنهاست.

وقتی خوشه‌های بوته گیاه برنج، طلایی شدند و رنگ برگ‌ها و ساقه‌ها نیز به زردی گرایید ماه درو آغاز می‌شود. درو برنج در استان گیلان در شهریورماه آغاز می‌شود و کشاورزان گیلانی در حالی به استقبال پاییز می‌روند که زمین‌های خود را درو کرده اند.

پس از کشت اول نوبت به کشت دوم میرسد که در کشت دوم کشاورزان نیم نگاهی به اوضاع بحرانی آب دارند و این کار را با کمی دلهره انجام میدهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.