عسل دارای سابقه دارویی طولانی است و با توجه به خواص آن توسط فرهنگ ها و ملل بی شماری از ۲۵۰۰ سال پیش در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته است. عسل تقریبا در سراسر جهان به طور گسترده استفاده و در بعضی نقاط به عنوان یک ماده غذایی مهم و اصلی شناخته می شود.

در حالی که خواص درمانی متعددی از عسل به عنوان یک عنصر مهم در طب سنتی شناخته شده است با این حال دانشمندان عصر جدید در حال تحقیقات جهت استفاده از عسل در درمان بیماری های جدید خصوصا بیماری های مرتبط با زخم ها و پوست هستند، مصریان باستان از  عسل به عنوان یک مایع مومیایی و ماده ای برای بهبود زخم ها استفاده می کردند.

یک قاشق غذاخوری عسل خام شامل ۶۴ کالری، بدون چربی، بدون کلسترول و بدون سدیم است، طبق تحقیقات انجام شده حدود ۸۰ درصد کربوهیدرات، ۱۸ درصد آب و دو درصد ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه در عسل طبیعی وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.