تعامل و همکاری شهرداری و اداره کل اوقاف استان اصفهان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه بیشترین همکاری و هماهنگی را شهرداری با اداره اوقاف استان داشته است گفت: در طول یک‌سال گذشته بزرگترین پروژه‌ای که اداره اوقاف و امور خیریه با شورای اسلامی شهر و شهرداری همکاری داشته، احداث رینگ چهارم است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الاسلام رضا صادقی صبح امروز (یکشنبه) در پنجاه و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: تا تعامل، هم‌افزایی و همراهی بین شهرداری و اداره اوقاف و امور خیریه در سراسر استان نباشد، حرکت مثبتی اتفاق نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه بیشترین همکاری و هماهنگی را شهرداری با اداره اوقاف استان داشته است، افزود: در طول یک‌سال گذشته بزرگترین پروژه‌ای که اداره اوقاف و امور خیریه با شورای اسلامی شهر و شهرداری همکاری داشته، احداث رینگ چهارم بوده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ادامه داد: حصه منطقه آسیب‌پذیر و حاشیه‌نشینی است که آمادگی داریم منطقه را مناسب‌سازی و تبدیل به احسن کنیم که البته زمان‌بر است و نیازمند اخذ مجوز از نماینده ولی‌فقیه و ریاست سازمان اوقاف در این زمینه هستیم.

حجت‌الاسلام صادقی تصریح کرد: ساخت مجموعه تجاری واقع در خیابان میثم با ۲۰ واحد تجاری و ۱۷ واحد خدماتی و دفتر کار در دستور کار است، صورت جلسه‌ای در این زمینه تنظیم شده و به امضای شهرداران منطقه ۱۴ و ۱۰ رسیده است که امیدوار هستیم به تصویب شورای اسلامی شهر اصفهان برسد.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های اداره کل اوقاف در سرتاسر شهر بزرگ اصفهان ، کوچه به کوچه با شهرداری سر و کار دارد و در کنار یکدیگر فعالیت دارند چرا که در هر کوچه‌ مسجد یا حسینیه‌ و موقوفه اداری واقع شده است که این مهم نشانگر عملکرد، عشق و علاقه مردم و اجداد گذشته ما نسبت به مقوله وقف، سنت حسنه نبی مکرم اسلام است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه شهرداری و شوراهای شهر عضو "انجمن یاوران وقف" هستند، ادامه داد: انجمن یاوران وقف را تشکیل داده‌ایم و اعضای این انجمن را هم مشخص کرده‌ایم که یکی از این اعضا، شهردار هر شهر و در هر روستا دهیار عضو این انجمن است تا بتوانند یاور احیای وقف باشند.

حجت‌الاسلام صادقی خاطرنشان کرد: در شهر آران و بیدگل حدود ۶۰ هزار مترمربع اراضی در مرکز شهر وجود داشت که اکثرا دستگاه‌های دولتی تصرف کرده بودند که پس از پیگیری‌های مکرر موقوفیت این اراضی که در بهترین مکان شهر آران و بیدگل قرار داشت احیا شد.

وی با اشاره به وجود ۱۲ هزار متر زمین موقوفه در کنار منارجنبان که دارای بهترین موقعیت است، خاطرنشان کزد: مشکلاتی با سازمان میراث فرهنگی وجود دارد که می‌توان این مشکلات را با هماهنگی میراث رفع کرد، البته سازمان میراث فرهنگی نه تنها در اصفهان بلکه در کل کشور متاسفانه با همه دستگاه ها مشکل دارد؛ بارها گفته‌ایم ما از میراث کمک مالی نخواسته‌ایم و فقط از آن‌ها نظارت می‌خواهیم و خودمان ساخت و ساز را انجام می‌دهیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه اکثریت بازار اصفهان موقوفه است، اظهار کرد: سرای گلشن وقف بر امیرالمومنین علی‌بن‌ابی‌طالب و عتبات عالیات است که بعد از ۲۵۰ سال امسال توانستیم برای نخستین‌بار ۱۱۰ میلیون تومان مال‌الاجاره دریافت کنیم و به نام امیرالمومنین به حساب نجف اشرف و عتبات عالیات واریز کنیم؛ همچنین بهاربندی که در کنار سرای گلشن است نیز پس از سالیان سال در محاکم قضایی مشخص شد که بهاربند نیز جزء سرای گلشن است و از شورای اسلامی شهر اصفهان و شهردار تقاضا دارم به این موضوع رسیدگی کنند.

حجت‌الاسلام صادقی با بیان اینکه یکی از اهداف ما ورود بخش خصوصی است، گفت: در سرتاسر شهر بزرگ اصفهان، زمین‌های موقوفه زیادی وجود دارد که برای کاربردی کردن آن‌ها می‌توانیم با بخش خصوصی وارد عمل شویم.

صادقی با اشاره به دسترسی به آرامگاه علامه مجلسی اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت دسترسی به مقبره علامه مجلسی مناسب نیست؛ علامه مجلسی بعد از مشهد اردهال بیشترین زائر را دارد که باید برای آن فکری کرد تا دسترسی به این محل آسان شود.

وی افزود: از روزی که مشغول کار در این حوزه شده‌ام دیدگاهم سنگ‌اندازی جلوی پای افراد یا قفل کردن موقوفه‌ای نبوده است؛ همان‌طور که مدافع امور وقف هستیم، باید مدافع حقوق مردم هم باشیم؛ با مردم همکاری خواهیم کرد، زیرا آن‌ها حق و حقوقی دارند.

کد خبر 358259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.