تولید ٤٢٩ هزار تن گوشت قرمز در کشور

وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ١٣٩٦ جمعاً ٤٢٩ هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

به گزارش ایمنا، سهم گوشت گاو و گوساله با ٢٢٣ هزار تن وزن لاشه حدود ٥٢ درصد، گوسفند و بره با ١٦٢ هزار تن ٣٧,٦ درصد، بز و بزغاله با ٣٤ هزار تن  ٧.٨درصد و سایر انواع دام‌ها با ١١ هزار تن ٢.٦درصد از کل لاشه قابل مصرف بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری مرکز آمار ایران، در سال ١٣٩٦ تعداد ٣٨٠ کشتارگاه رسمی در سراسر کشور فعالیت داشته‌اند که حاصل فعالیت آن‌ها ذبح ١٢ میلیون و ٢١ هزار رأس انواع دام بوده است.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در سال ١٣٩٦ نسبت به سال ١٣٩٥ مؤید کاهش چهار درصدی مقدار تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به سال قبل برای گوسفند و بره هشت درصد، برای بز و بزغاله سه درصد، برای گاو و گوساله دو درصد و برای گاومیش و بچه گاومیش هشت درصد بوده است. مقدار تولید گوشت برای شتر و بچه شتر ٣٧ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 351515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.