فرهنگ سازی راهکاری موثر در کاهش تصادفات

لنجان-رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان گفت:آموزش عمومی ترافیک، یکی از مناسب ترین ابزارها برای بهره برداری بهینه از شبکه ارتباطات شهری به شمار می آید از این رو در سال گذشته شاهد آموزش ترافیکی چهره به چهره به ۱۵ هزار و ۱۱۵ نفر در شهرستان لنجان بوده ایم.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، نقی حیدری در جمع مسئولان شهرستان لنجان اظهار کرد: رویکرد اصلی پلیس در افزایش انضباط ترافیکی و کاهش سوانح و حوادث، رویکرد فرهنگی است بر همین اساس باید با تدوین الگوهای راهبردی، افزایش دانش عمومی، تقویت فرهنگ ترافیک و ... نهادینه شدن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را دنبال کنیم.

وی افزود: یکی از مهم ترین مسایلی که زندگی توام با آرامش را برای همه افراد جامعه رقم خواهد زد، احترام شهروندان به حقوق یکدیگر است چراکه با احترام به قوانین شهروندی همه به منفعت می رسند و شرایط شهر نشینی بهتری در انتظار آنها خواهد بود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان تصریح کرد: باید به این مهم توجه داشت خطاهای انسانی نقش بزرگی در تصادفات جاده‌ای دارند از این جهت آگاه‌سازی مردم و انجام کارهای فرهنگی در شیوه مناسب رانندگی اغلب به نتایج مثبت منجر می‌شود و این مسئله آرامش را برای جامعه در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به آموزش ترافیکی چهره به چهره ۱۵ هزار و ۱۱۵ نفر در شهرستان لنجان، اضافه کرد: آموزش عمومی ترافیک، یکی از مناسب ترین ابزارها برای بهره برداری بهینه از شبکه ارتباطات شهری به شمار می آید چراکه اگر فرزندان ما از همان کودکی با فرهنگ شهروندی و قوانین شهر آشنا شوند، از بروز بسیاری از ناهنجاری های شهرنشینی جلوگیری خواهد شد.

حیدری با بیان اینکه آموزش ترافیکی کودکان، آنها برای آینده ای روشن و با افکار ایمن و مطمئن آماده می کند، ادامه داد: یکی از قوانینی که از همان دوران کودکی باید به کودکان آموزش داده شود، قوانین راهنمایی و رانندگی است.

وی عنوان کرد: به منظور آشنایی شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان با اصول و مقررات راهنمایی، پارک ترافیک می تواند در این حوزه بسیار تاثیرگذار باشد بر همین اساس با هماهنگی لازم می توانیم از این پتانسیل که توسط شهرداری سده لنجان مهیا شده بهره مند شویم و آموزش چهره به چهره کودکان را در این مجموعه آغاز کنیم.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان با بیان اینکه ایجاد مهارت‌های ایمنی در کودکان منافع بلند مدتی برای جامعه دارد، خاطرنشان کرد: در کشورهایی که هنوز تعداد وسایل نقلیه موتوری در حال افزایش است تا زمانی که برای آموزش کاربران در سنین پایین اقدامی نشود، تعداد تصادفات نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: کودکان، نوجوانان‌ و جوانان‌ بهترین‌ زمان‌های زندگی‌ خود را در مدارس، دبیرستان‌ها می ‌گذرانند از این رو آموزش‌ و پرورش‌ عهده‌دار حفظ‌ نظم‌ اجتماعی‌ از طریق‌ درونی‌ کردن‌ ارزش‌های اصلی جامعه است و به عنوان کلیدی ‌ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه به شمار می‌آید از این رو می تواند پلیس  را در رسیدن به اهداف عالی خود یاری کند، چراکه در پرتو آموزش که انسانها متحول می‌ شوند.

کد خبر 348752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.