بازداشت برخی افراد در ارتباط با واردات موبایل/حمید مظلومین سلطان سکه بود

سخنگوی قوه قضاییه از بازداشت برخی افراد و همچنین پلمب چند شرکت درخصوص تخلف در واردات موبایل خبر داد.

 به گزارش ایمنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در یکصدوبیست‌وهشتمین نشست خبری خود اظهار کرد: از اینکه فاصله نشست قبلی با این نشست به خاطر کسالت و مریضی بنده، خیلی عذر می‌خواهم و از اینکه صدایم رسا نیست، طلب بخشش دارم.

 وی ضمن گرامیداشت دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (ص) و امام رضا (ع) افزود: از جمله موضوعاتی که در این روزها داشتیم و داریم، بحث تخلفات در زمینه ارز، سکه، واردات برخی کالاها از جمله تلفن همراه و ورود برخی خودروها به صورت متخلفانه و غیرقانونی است.

 محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: همان طور که مردم عزیز به حق انتظار دارند در این شرایط با متخلفین و با مفسدین در مسائل اقتصادی به شدت برخورد شود و به صورت روشن و شفاف مردم هم در جریان قرار بگیرند، قوه قضائیه سریع تر و قاطع تر از گذشته با موضوعات برخورد کند، رییس قوه قضاییه چند روز پیش به دادستان تهران دستور داد چند شعبه ویژه برای این موضوعات اختصاص دهد و به رییس کل دادگستری تهران هم دستور دادند که به محض آماده شدن پرونده ها، قضات شجاع و مطمئن و آشنا به مسائل ارزی و ثبت سفارش، پرونده ها را با سرعت و خارج از نوبت رسیدگی شود.

 وی گفت: دادسرای تهران وارد و در هر موضوعی بازپرس ویژه تعیین شده است. قرار شده دادستان کل کشور نیز نظارت بیشتر داشته باشد و کمک کنند. دادستانی کل از دستگاه‌های ذی ربط مثل وزارت اقتصاد و وزارت بازرگانی و بانک مرکزی، خواسته هر چه سریعتر اطلاعات در اختیار دادسرای تهران قرار بگیرد.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه کرد: یکی دیگر از موضوعات که هم رهبر انقلاب تاکید کردند و هم قبلا مورد تاکید قرار گرفته، این است که قوه قضاییه از لحاظ رسانه تقویت شود. مرکز رسانه چهار الی پنج کارگروه تشکیل داده و در هر کارگروه از افراد خبره و آشنا به مسائل رسانه بکار گرفته است. امیدواریم در آینده نه چندان دور تحول خوبی در این رابطه ایجاد شود.

همکاری مسئولان دولتی و غیر دولتی در واردات غیر قانونی خودروی لوکس

 اژه‌ای درباره واردات غیرقانونی خودروهای لوکس گفت: در این حوزه اولین نهادی که وارد شد سازمان بازرسی کل کشور بود. در گزارش دوم، تخلفات را تکمیل کرد. ابتدا برخی مسئولان دولتی منکر بودند اما بعد از تحقیقات و ورود رییس جمهور مشخص شد و امروز خود دولت اذعان دارد که از ناحیه برخی مسئولان دولتی و غیردولتی در زمینه وارد کردن غیرقانونی خودروهای لوکس، تخلف صورت گرفته است. تا این لحظه از ناحیه وزارت صنعت یا نهاد ریاست جمهوری هنوز چیزی رسماً به قوه قضاییه منعکس نشده است.

وی افزود: در خصوص تلفن‌های همراه نیز اقدام شده و افرادی احضار و افرادی بازداشت هستند و برخی شرکت ها پلمب هستند و اسناد و مدارک بدست آمه نشانگر چند تخلف بزرگ است.

محسنی اژه ای گفت: در خصوص ارز و سکه دو الی سه مشکل دیگر هم داریم. یک موضوع این است که از طرف بانک مرکزی یا وزارت صنعت یا دستگاه مربوطه دیگر، به برخی کالاهای غیر ضرور این ارز تخصیص داده شده است. در این شرایط که باید از ذخیره ارزی صیانت کنیم، باید مراقب باشیم که افرادی که ثبت سفارش می کنند، چه کالاهایی را می‌خواهند وارد کنند.

وی در ارتباط با بحث سکه و ارز اظهار کرد: کسانی که ثبت سفارش کردند، نسبت به ثبت سفارش خود، ارزی دریافت کردند اما در خصوص موضوع ثبت سفارش خود هیچ گونه سابقه فعالیت نداشتند. مثل دو شرکت که دو برادر هستند، ۲۰ و چند میلیون یورو را برای وارد کردن کاغذ روزنامه گرفتند اما در حالی که ربطی به اینها نداشته و اصلا موضوع فعالیت شان نبوده است.

سلطان سکه سال ۹۲ هم دستگیر شد

سخنگوی قوه قضاییه افزود: یک موضوع مهم‌تر این است که این مسئله را در سال ۹۱ و ۹۲ داشتیم  و هم الان اتفاق افتاده که چگونگی آن قابل تحقیق است. افرادی در بازار که نه صراف هستند و نه کارشان این است، در خرید و فروش عمده ارز دخالت داشتند و به صورت بسیار گسترده و عمده سکه خرید و فروش می‌کردند. برخی از اینها بر اساس تحقیقات میدانی که اواخر سال گذشته شروع شد، به افرادی برخوردند که دیدند اینها در بازار صرافی ندارند اما مبالغ سنگینی را در طول شبانه روز و هفته خرید و فروش می‌کنند و در ورود و خروج ارز و سکه نقش دارند.

وی افزود: برخی از اینها با حکم قضایی و توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند. برخی از اینها ادعا می‌کنند با هماهنگی بانک مرکزی  و برای کنترل بازار ارزها را خرید و فروش می‌کردند یا وارد یا خارج می کردند. اینکه این مسئله چقدر مورد تایید است هنوز معلوم نیست؟ متاسفانه در سال های ۹۱ و ۹۲ هم افرادی دستگیر شدند. از جمله کسی که در همین موضوع هم دستگیر شده و نیروی انتظامی گفته دو تن سکه داشته است.

حمید مظلومین  و پسرش سلطان سکه بودند

سخنگوی دستگاه قضا ادامه داد: این فرد حمید مظلومین  و پسرش محمدرضا مظلومین نام دارد که آن موقع هم دستگیر شدند و حکم گرفتند و رسماً بانک مرکزی به دادسرا و دادگاه گفتند اینها با نظر و هماهنگی ما بوده است و ما این دلارها را در اختیارشان قرار دادیم. با آن توضیحی که آن زمان نماینده مرکزی و حراست دادند، دادگاه اعلام کرد که جرمی از این بابت مرتکب نشدند.

وی افزود: یکی از بحث‌ها این است که این مسئله مورد تایید بانک مرکزی هست یا خیر. در ارتباط با یکی از افرادی که تا روز دستگیری به گفته خودش  ۴۶ مورد هر دفعه بین چهار تا هفت میلیون دلار گرفته، یکی از افراد بانک مرکزی گفته که این با هماهنگی ما بوده است.

اژه‌ای ادامه داد: از این فرد دو تن سکه گرفته نشده اما اسناد و مدارکی که به دست آمده مشخص شده، این فرد و پسرش بیش از دو تن خرید و فروش کرده است. در این پرونده پدر بازداشت و پسر آزاد است.

توضیحات درباره دختر دستگیر شده اینستاگرامی

وی درباره مستندی که درباره محتوای اینستاگرام پخش شد گفت: اولاً بسیار مایه تاسف است که افراد فقط یک جانبه قضیه را نگاه می کنند و فقط منتقد هستند. چرا افرادی که متاسفانه اگر مقید به ارزش های اسلامی  معتقدات این مردم متدین نیستند، اقلاً غیرت خودشان کجا رفته که خود را برهنه و نیمه برهنه می کنند و در معرض دید عموم می گذارند و حرکات عجیب و غریب انجام می دهند. ندیدم کسی این طرف قضیه را محکوم کند. کسانی که برهنه و نیمه برهنه می شوند و عفت عمومی را جریحه دار می کنند، قطعاً خلاف شرع و قانون و جرم است.

سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: یک سر و صدای به راه انداخند تا تاثیر منفی بگذارند. این فرد یک شب بازداشت نشده است که شاید هم بی وجه بوده که بازداشت نشده است. خیلی از دروغ هایی که در این خصوص گفتند واقعیت نداشته است.

محسنی اژه ای افزود: خودم چیزی که از ناحیه صدا و سیما پخش شد را ندیدم اما گفتند که اسم این خانم پخش نشده و چهره او را هم به اسم واضح پخش نکردند اما کسانی که اینستاگرام را می دیدند شناختند. اصلاً این افرادی که سه الی چهار نفر بودند و سراغ اینها رفتند، غیر از یک نفرشان مورد نظر دستگاه قضایی و انتظامی نبوده که سراغ اینها بروند. متاسفانه از بیرون افرادی را بکار می گیرند و پول می دهند و تشویق می کنند که در فضای مجازی یا عمومی روسری خود را بردارند که صرف بی عفتی و بی غیرتی نیست بلکه یک هدف سیاسی پشت آن است و دنبال قبح شکنی و هنجارشکنی هستند. در اینجا هم دنبال آن عوامل هستند و وقتی سراغ اینها رفتند دیدند که آنها اصلا از جنبه پشت قضیه خبر نداشتند. اگر مستندی برای پیشگیری و انزار توسط صداوسیما با همکاری نیروی انتظامی پخش شده و اسم کسی را نبرده، ایرادی ندارد.

منبع: تسنیم

کد خبر 348384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.