تصویب شیوه‌نامه حمایت از دانشجویان کارآفرین

رییس صندوق رفاه دانشجویان از تصویب شیوه نامه شناسایی دانشجویان مستعد کم بضاعت برای ارایه خدمات وحمایت از دانشجویان کارآفرین خبرداد و گفت: در سه سال اخیر بیش از ۴۰۰ خوابگاه دانشجویی ارتقا یافته، ۳۶۰ سلف سرویس دانشگاهی ارزیابی و ۶۰ سلف سرویس صنعتی شده است.

به گزارش ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مهندس ذوالفقار یزدان مهر در شصت و یکمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها که در دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه صندوق رفاه دانشجویان ۱۱ گام بلند در دولت یازدهم برداشته است، گفت: در این زمینه می‌توان به تدوین سند راهبردی این صندوق با هدف ارایه خدمات هدفمند و مؤثر برای رسیدن به خودکفایی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: اهتمام به رویکرد مدیریت مشارکتی مبتنی بر دانایی با روحیه جهادی، ظرفیت سازی در قوانین کشوری با تصویب هفت بند و ماده در احکام دائمی، برنامه ششم توسعه و بودجه سنواتی، افزایش درآمد اختصاصی صندوق با تحقق یک میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان با رشد ۱۷۱ درصدی برخی از این ۱۱ گام است که صندوق رفاه دانشجویان برداشته است.

وی ادامه داد: در سال ۹۷، ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای ساخت خوابگاه‌ها در نظر گرفته شده که نسبت به سال ۹۶، ۲۰ درصد رشد داشته است.

رییس صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: با برداشت موانع خوابگاه سازی در برنامه ششم توسعه، ابتدای سال ۹۷ آغاز به کار ساخت ۲۰۰ خوابگاه زده می‌شود.

وی افزود: وزیر علوم در بازدیدی که از صندوق رفاه دانشجویان داشت بر استقرار برنامه ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی، کمک به ساخت خوابگاه‌های مجردی، لزوم نوآوری در ارائه خدمات به دانشجویان و نوآوری در رویکرد خدمات تغذیه و حمایت جدی از دانشجویان مستعد کم بضاعت تاکید داش و بر همین اساس برنامه‌های صندوق رفاه دانشجویان در سال ۹۷ متناسب با دغدغه‌های وزیر علوم و اسناد بالادستی پیش بینی شده است.

رییس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه به برنامه سند صندوق ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ یک صندوق هدفمند خواهیم داشت که راهبردهای آن نیز تدوین شده است و در اسفندماه سعی می‌کنیم آن را عملیاتی کنیم.

وی تصریح کرد: از برنامه‌های دیگر صندوق رفاه، کمک به ظرفیت سازی خوابگاه‌های مجردی و متاهلی است و همچنین بخش خصوصی نیز می‌تواند در این زمینه همکاری کند.

یزدان مهر افزود: بر اساس آمارهای ارائه شده، ۴۲ دانشگاه یعنی ۳۴ درصد دارای رستوران مکمل و ۸۳ دانشگاه یعنی ۶۶ درصد دارای رستوران مکمل نیستند که در این زمینه گام‌هایی برخواهیم داشت.

رییس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه گفت: در سال ۹۷ نیز ارتقای خوابگاه‌ها پیگیری خواهد شد و برنامه ما این است که خوابگاه‌های رتبه سه را به سطوح بالاتر برسانیم و حتی به خوابگاه‌های رتبه دو نیز ورود پیدا کنیم.

کد خبر 337270

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.