اشتغال تنها در گِرو تزریق پول و اعتبار نیست/اشتغال نیازمند جذب سرمایه گذار است

لنجان_فرماندار شهرستان لنجان گفت: سرمایه‌گذاری و تولید با اشتغال رابطه مستقیم برقرار می‌کند لذا باید توجه داشت سرمایه‌گذاری تاثیر مستقیم بر اشتغال دارد و با افزایش سرمایه‌گذاری، شغل‌های بیشتری ایجاد می‌شود و این موضوع به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سید محسن سجاد با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در ایجاد اشتغال اظهار کرد: پس از آنکه دولت توانست دو چالش مهم نرخ بالای تورم و رشد منفی اقتصادی را به نوعی مدیریت کند، امروز زمان رفع بحران اشتغال در دستور کار دولت قرار گرفته است.

وی افزود: برنامه اصلاحات اقتصادی دولت دوازدهم با هدف دستیابی به «رشد اقتصادی فراگیر، مستمر، اشتغال زا و ضدفقر» با در نظر گرفتن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ قانون اساسی تدوین شده است و این برنامه شامل دو بخش توسعه ای و حمایتی است که می کوشد تا عدالت اجتماعی، کاهش نابرابری و فقر را از طریق اصلاح سازوکارهای اقتصادیِ ایجادکننده آنها محقق سازد.

فرماندار شهرستان لنجان تصریح کرد: سرمایه‌گذاری و تولید با اشتغال رابطه مستقیم برقرار می‌کند  لذا باید توجه داشت سرمایه‌گذاری تاثیر مستقیم بر اشتغال دارد و با افزایش سرمایه‌گذاری، شغل‌های بیشتری ایجاد می‌شود و این موضوع به اقتصاد کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: اشتغال تنها در گِرو تزریق پول و اعتبار نیست بلکه می‌توان با حمایت از صنایع و طرح‌های مختلف به وضعیت معیشت مردم رسیدگی و ایجاد اشتغال کرد از سوی دیگر ایجاد اشتغال نیاز به سرمایه‌گذاری دارد و این در حالی است که منابع دولتی ما محدود هستند، و ما برای این موضوع ورود بخش خصوصی را پیشنهاد می‌کنیم تا با تسهیل کار برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان، اشتغالی پایدار در شهرستان شکل بگیرد.

سجاد اضافه کرد: خدمت‌رسانی به مردم و پیگیری‌های لازم درجهت حل مشکلات درجای خود دارای اهمیت و امری پسندیده است اما جذب سرمایه‌گذار و قدم گذاشتن در مسیر تولید و اشتغال است که هنر ما در این حوزه را به نمایش خواهد گذاشت.

وی عنوان کرد: برنامه‌های ما باید به سمتی پیش بروند که مجوز برای سرمایه‌گذار و کارآفرین در کمترین زمان ممکن انجام گیرد چراکه روند طولانی ارائه مجوز، سرمایه‌گذار را برای ورود به عرصه اقتصاد می‌کند لذا باید توجه داشت ما در هدررفت سرمایه شهرستان مسئول هستیم، اگر دنبال اشتغال پایدار و راه‌اندازی صنایع هستیم.

فرماندار شهرستان لنجان با اشاره به طرح ایجاد اشتغال روستایی گفت: باید توجه داشت تولید و اشتغال در روستاها، پویایی اقتصادی و نشاط اجتماعی را به بار می‌آورد از این رو طرح ایجاد اشتغال‌ روستایی با حداکثر تسهیلات ۲۰ میلیون ریال و نرخ تسهیلات ۱۰درصد بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه معاونت توسعه، بنیاد برکت و روابط عمومی ستاد اجرایی با همکاری بانک پارسیان در اختیار روستائیان قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: یکی از پیش‌فرض‌های درازمدت بحث اشغال رونق بحث سرمایه‌گذاری و کارآفرینی است بنابراین علاوه‌ برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت برای توسعه مناطق برنامه‌های درازمدت را نیز در نظر داریم.
سجاد خاطرنشان کرد: در الگوی مشاغل خانگی، شناسایی توانمندی ها و مزیت های نسبی و رقابتی مناطق و جلب مشارکت فعالین و اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی و غیردولتی که توان مشارکت در اجرای الگو توسعه مشاغل خانگی را دارند و مداخله توسعه ای دستگاه های اجرایی، از نکات مهم و کلیدی است که  باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یکی از سیاست های اشتغالزائی کشور است، اذعان کرد: باید توجه داشت که مشاغل خانگی مزایایی نظیر پایین بودن هزینه راه اندازی نسبت به سایر مشاغل، انعطاف پذیری و امکان اشتغال برای اقشار گوناگون را دارد و در طرح جدید توانمندسازی متقاضیان و تمرکز بر اولویت ها و مزیت های مناطق مد نظر است وهدف نهایی در این الگو آن است که مشاغل خانگی مزیت دار مشخص شوند و افرادی که در مشاغل خانگی فعالیت می کنند دغدغه بازار فروش نداشته باشند.

فرماندار شهرستان لنجان از افزایش ۶ برابری اعتبارات اختصاص داده‌شده به حوزه اشتغال در سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبارات بیش از ۴۰ عنوان مشاغل خانگی را در برمی گیرد که متناسب با آمایش و موقعیت‌های منطقه‌ای بین افراد واجد شرایط توزیع خواهد شد.

 وی با اشاره به رشد چهار برابری وام اشتغال خاطرنشان کرد: ۲۵درصد از این اعتبارات متعلق به واحدهای مستقر و مابقی آن برای پیشتیبانی این واحدهاست و متقاضیان در نظر داشته باشند که ثبت‌نام در سامانه مربوطه برای بررسی پیشرفت و آگاهی از روند کار لازم و ضروری است.

کد خبر 327824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.