پلمب کارگاه تولید و بسته بندی خیار شور و ترشیجات غیر بهداشتی

پیرو بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان از انبار ها و کارگاههای منطقه شمالی شهر اصفهان در محور اتوبان فرودگاه، یک باب کارگاه تولید و بسته بندی انواع خیار شور و ترشیجات در شرایط غیر بهداشتی پلمب شد .

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شماره یک، ضمن توقیف کلیه محصولات موجود صورتجلسات مربوطه تنظیم و پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شد .
در این محل علاوه بر تولید و نگهداری ترشیجات و خیار شور ,مبادرت به بسته بندی و درج لیبل تقلبی بر روی بسته ها انجام می شد و سپس در سطح شهر توزیع میکردند که با توجه  به  مخاطره آمیز بودن فعالیت غیر مجاز و مخفیانه در این محل , علاوه بر توقیف و نمونه برداری از محصولات موجود , کارگاه نیز تا اطلاع ثانوی پلمب شد.
شهروندان باید کلیه مواد غذایی مایحتاج خود را از مراکز عرضه مواد غذایی دارای مجوز های بهداشت تهیه  نموده و تک تک مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی خریداری شده را با نهایت دقت انتخاب  و مشخصات بهداشتی لازم بر روی بسته بندی ماده غذایی را ملاحظه و سپس اقدام به خرید کنند.

کد خبر 319862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.