صنعت گردشگری زمینه‌ساز اشتغالزایی و توسعه اصفهان

رییس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: صنعت گردشگری می‌تواند زمینه اشتغال‌زایی جوانان و توسعه استان را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی برگزاری جلسه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان، اظهار داشت: برای توسعه اقتصادی استان و ریشه‌کنی فقر همه بخش‌ها باید همت کنند و صنعت گردشگری می‌تواند زمینه اشتغال‌زایی جوانان و توسعه استان را فراهم  کند.

با اظهار گلایه از برخی مسئولین استان در همراهی هیات های تجاری استان به سایر کشورها، بیان داشت: برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برلین و بررسی فرصت‌های همکاری با شرکت‌های بین‌المللی روابط عمومی باهدف جذب گردشگران خارجی برای اصفهان متأسفانه مسئولین استقبال نمی‌کنند.

وی به همراهی اتاق بازرگانی اصفهان با شهرداری در پروژه نمایشگاه بزرگ اصفهان اشاره کرد و گفت: اتاق بازرگانی همواره تلاش می‌کند که در زیرساخت‌های اقتصادی همراه و همگام با سازمان‌های دولتی باهدف توسعه اقتصاد استان گام بردارد.

وی از اعضای منتخب شورای شهر اصفهان خواست که همکاری نزدیکی با پارلمان بخش خصوصی داشته باشند و زمینه همکاری پارلمان شهر و پارلمان بخش خصوصی را فراهم کنند.

سهل‌آبادی با انتقاد از تأخیر در برگزاری رونمایی از برند شهری اصفهان گفت: بیش از ۶ ماه است که برند بین‌المللی اصفهان پس از داوری و اظهارنظرهای کارشناسی مشخص‌شده ولی هنوز مسئولین تاریخی را برای رونمایی اعلام نکردند.

تغییر کاربری مجتمع‌های مسکونی به مراکز اقامتی

رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اصفهان در این جلسه تغییر کاربری مجموعه‌های مسکونی به مراکز اقامتی را یکی از ضرورت‌های صنعت گردشگری اصفهان دانست و گفت: شورای شهر با همکاری سازمان میراث فرهنگی می‌تواند زمینه این تغییر کاربری را فراهم کند تا مهم‌ترین نیاز یک گردشگر که مکان اقامتی است برطرف شود.

محمدرضا رجالی افزود: با بررسی  برنامه استراتژیک ۱۰۰ اتاق بازرگانی سراسر هان مشخص شد که برنامه‌های استراتژی تدوین‌شده در محتوا مشترکاتی از قبیل گردشگری، توسعه فضای کسب‌وکار مورد تاکید قرار گرفته است.

رجالی گردشگری را یکی از اقتصادی‌ترین فعالیت در چرخه مالی در جهت اشتغال، ارزآوری و رونق مناطق دانست و گفت: برای توسعه صنعت گردشگری اصفهان به همراهی بیشتر سازمان‌های دولتی، شهرداری و فعالان بخش خصوصی نیاز داریم.

نرخ بانکی ۱۸ درصد برای ساخت هتل توجیه اقتصادی ندارد

عضو شورای شهر اصفهان در این جلسه خواستار انجام کار عملیاتی در حوزه گردشگری شد و گفت: توسعه هتل کوثر، ساخت هتل هما، ساخت هتل پنج ستاره تامین اجتماعی و توسعه فرودگاه اصفهان به‌عنوان پروژه‌های قابل انجام باید در دستور کار صنعت گردشگری اصفهان قرار گیرد و هر سازمان  و هر بخش وظایف  خود را به‌سرعت انجام دهد.

سید کریم داودی با اشاره به تمدید پروانه رایگان هتل‌سازی در اصفهان از سوی شورای شهر، بیان داشت: باوجودی که شهرداری عوارضی برای ساخت هتل در اصفهان دریافت نمی‌کند ولی نرخ بانکی ۱۸ درصد برای ساخت هتل توجیه اقتصادی ندارد.

سامانه اصفهان آنلاین برای گردشگران راه‌اندازی می‌شود

معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری اصفهان در این جلسه گفت: ناوگان حمل‌ونقل  عمومی به‌ویژه در بخش‌های گردشگر پذیر نوسازی شده است و روند آن همچنان ادامه دارد.

علیرضا صلواتی از رونمایی از «اصفهان آنلاین» به‌عنوان سامانه تامین نیاز گردشگران داخلی و خارجی خبر داد و افزود: در این سامانه کلیه نیازهای اقامتی، پذیرایی، گردشگری و ... گردشگران اطلاع‌رسانی می شو و  نسخه انگلیسی آن به‌زودی رونمایی می‌شود.

نقش رانندگان تاکسی در صنعت گردشگری مهم و اثرگذار است

استاد دانشگاه و مشاور کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه به اهمیت حمل‌ونقل در صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: گردشگری وقتی شکل می‌گیرد که جابه‌جایی از طریق صنعت حمل‌ونقل ایجاد شود.

محمد زاهدی افزود: ارتقای سطح کیفیت خدمات حمل‌ونقل می‌تواند به جذب گردشگران بیشتر برای اصفهان کمک کند زیرا راننده تاکسی سومین فرد پس از خدمات فرودگاهی است که با گردشگر تماس دارد.

میانگین  عمر تاکسی‌های فرودگاه اصفهان از  ۱۱ سال به ۵/۱ سال رسیده است

مدیرعامل تاکسیرانی شهرداری اصفهان در این جلسه گفت: باهدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل گردشگری، ناوگان حمل‌ونقل فرودگاه اصفهان نوسازی شد.

حسین جعفری افزود: میانگین عمر تاکسی‌های فرودگاه اصفهان ۱۱ سال بود که امروز این میانگین به ۵/۱ سال رسیده است.

وی آموزش به رانندگان تاکسی فرودگاه در بخش‌های معرفی جاذبه‌های گردشگری، مراکز اقامتی و یادگیری زبان خارجی را از دیگر برنامه‌های سازمان تاکسیرانی اصفهان برشمرد.

در حاشیه این نشست، تفاهم‌نامه همکاری اتاق بازرگانی، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان باهدف ساماندهی و توانمندسازی رانندگان تاکسی و ارتقای مهارت‌های ارتباطی با گردشگران داخلی و خارجی  به امضا  رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در این تفاهم‌نامه اتاق بازرگانی تامین ابزارهای آموزشی سطوح اولیه یادگیری مکالمه به زبان انگلیسی شامل  جزوات، کتاب مکالمه در سفر، هدست، محتوای آموزشی صوتی همچنین پشتیبانی آموزشی و کلینیک و مشارکت در انتخاب متد و تامین اساتید آموزشی در حوزه‌های غیرفنی (گردشگری) مشارکت در برگزاری دوره‌های آموزشی را متعهد شد.

همچنین سازمان تاکسیرانی شهرداری اصفهان فراخوان و شناسایی رانندگان دارای مزیت‌های رقابتی از جمله تسلط به زبان‌های خارجی معرفی و طبقه‌بندی جامعه هدف مورد آموزش، فراهم نمودن الزامات مشارکت رانندگان در برنامه‌های توانمندسازی و نظارت بر حسن مشارکت آنان، تدوین و ارایه سرفصل‌های آموزشی در حوزه مرتبط با مأموریت‌های سازمان تاکسیرانی، تامین فضای آموزشی مستمر در نقاط ایستگاهی جامعه هدف، تدوین و ارایه پیشنهاد و آیین‌نامه استاندارد اولیه خدمات حمل‌ونقل شهری به گردشگران را بر اساس این تفاهم‌نامه متعهد شد.

 اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان نیز  مشارکت در انتخاب و تامین اساتید آموزشی در حوزه‌های غیرفنی (گردشگری) و ایجاد زمینه همکاری رانندگان آموزش‌دیده تأسیسات گردشگری را در این تفاهم‌نامه متعهد شد.

کد خبر 311601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد بيگي IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
    0 0
    با سلام لطفا پيگيري بفرماييد ساخت هتل 5 ستاره كه قرار بود توسط شركت ايكاد ساخته شود به كجا رسيد و كي احداث ميگردد؟! ظاهره تمام كارهاي مقدماتي ان نيز انجام شده و موانع رفع گرديده است.... 09132324863