|
به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان،استاديار دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه صنعتي اصفهان گفت:عبدالرحيم بهرامي،دانشجوي كارشناسي ارشد مهندسي كامپيوتر با ارايه برنامه اي با عنوان SAT-Power موفق به كسب اين مقام ها شد.
دكتر سيد رسول موسوي افزود: SAT يكي از مهمترين مسائل رايانه اي است كه تا كنون الگوريتمي با مرتبه زماني چند جمله اي براي آن يافت نشده اما اثبات نيز نشده كه چنين الگوريتمي براي آن وجود نخواهد داشت.
وي ادامه داد:اهميت اين مسائل به اندازه اي است كه از سال 1998 هر ساله همايشي درباره آن و مسائل مشتق شده از آن برگزار مي شود.
موسوي با اشاره به اينكه مسابقاتي نيز از سال 2002 در كنار اين همايش ها برگزار مي شود،اظهار داشت:برنامه هاي مختلفي از سراسر جهان براي حل اين مسائل به رقابت مي پردازند.
وی با بيان اينكه برنامه هايي كه بيشترين نمونه ها را در كمترين زمان حل كند در اين مسابقات به عنوان برنده شناخته مي شود،گفت:فقط 19 برنامه در مسابقات SAT 2010 از كشورهاي ايران،اسپانيا،امريكا، چين،فرانسه،سوئد،اتريش و آلمان به مرحله نهايي راه يافتند.
به گفته وي تيم دانشگاه صنعتي اصفهان در مسابقات سال 2009 در دانشگاه Swansea ولز در بريتانيا نيز در بين 51 تيم از سراسر جهان موفق به كسب مقام سوم و مدال برنز شد.
انتهای پيام/.
|